Regija

(VIDEO) Pogledajte kako se u svlačionici proslavila nova Hrgovićeva pobjeda

 Screenshot (Twitter, Team Sauerland)
Hrvatski nokauter poslao je preko Instagrama još jednu poruku Kartoziji, ali i svojim navijačima

Nakon prve reakcije koja je pala nedugo nakon pobjede u Danskoj, Filip Hrgović još se jednom porukom oglasio preko društvenih mreža.

"Sjajan je osjećaj ponovno biti u ringu. Respekt mom protivniku, hvala Danskoj i hvala svima vama koji me pratite, ne bih bio ovdje da nije bilo vaše podrške", napisao je najboljih hrvatski boksač na Instagramu nakon što je u Strueru u drugoj rundi teško nokautirao grčkog predstavnika Alexandrea Kartoziju.

'El Animal' je u subotu navečer stigao do 11. profesionalne pobjede, a teški nokaut kojim je zaustavio Kartoziju prije svega ga je zabrinuo pa je nedugo nakon borbe rekao da mu je "žao što je završilo tako dramatično". No, Alexandre se na kraju ipak uspio pridići na noge, a i Filip je nešto kasnije razvukao osmijeh na licu te sa svojim timom u svlačionici proslavio novi trijumf.

Spomenimo i da Hrgovića sada najvjerojatnije čeka meč s Rydellom Bookerom, tamo negdje krajem listopada ili početkom studenog. Dvoboj je to kojeg je potvrdio sam Filip, a na službenu objavu datuma morat ćemo pričekati još neko vrijeme.

Linker
21. svibanj 2024 22:27