Regija

(VIDEO) Pogledajte pobjedu Gorana Reljića s ACA 133 priredbe

Davrbek Isakov vs. Goran Reljić

 Aca
Drugu pobjedu u tri nastupa u ACA promociji ostvario je Zadranin proteklog vikenda

Nije puno hrvatskih boraca ozbiljno vodilo svoju karijeru u ruskim borilačkim promocijama. Izuzev ekipe iz dubrovačkog Gladijatora, koja je radila ozbiljne stvari u borilištu M-1 Global promocije, kad je ista bila na svom vrhuncu, većinom bi borci iz ovih krajeva u Rusiji odlazili uzeti honorar i pokušati nešto napraviti. Vrlo često protiv tada još uvijek nepoznatih boraca, a zapravo vrhunskih klasa. Sjetimo se samo Ivice Truščeka i njegovih borbi protiv Mairbeka Taisumova i Islama Makhacheva.

No, trenutno svoj borilački put u najjačoj ruskoj organizaciji te možebitno najjačoj europskoj, Absolute Championshipu Akhmat, gradi Goran Reljić. 37-godišnji Zadranin proteklog je vikenda upisao svoju drugu pobjedu u njihovom borilištu, savladavši Uzbekistanca Davrbeka Isakova prekidom u drugoj rundi. Goran je u borbu ušao pokazati sve promjene koje je u posljednjim pripremama napravio i to je uspio.

Od početka agresivno i sa željom da što prije završi borbu, umalo je to Goran uspio već u prvoj rundi, no čvrsti Uzbekistanac nije se predao. No, nakon minute i pol borbe u drugoj rundi nije više imao izbora. Sudac je vidio da Goran radi štetu na koju ovaj nije imao odgovora i prekinuo je borbu. Cijelu borbu možete pogledati ispod odlomka.

Goran je ovime svoj omjer doveo na 21 pobjedu i devet poraza. U borilištu ACA promocije krenuo je s porazom od Nikole Dipčikova, kojeg je doživio prošlog ljeta, no ove godine je svoje performanse digao na višu razinu. Prvo je savladao Brazilca Carlosa Eduarda, a sad i Uzbekistanca. Ova će mu pobjeda sigurno biti posebno draga, budući da je do nje došao prekidom, a to će bez sumnje cijeniti i njegovi ruski poslodavci. Nema sumnja kako mu već uskoro slijedi novi ispit.

Linker
21. travanj 2024 16:03