Regija

(VIDEO) Pogledajte sažetke Gloryjevog eventa na kojem je Plazibat brutalno nokautirao Catinasa

Antonio Plazibat i Raul Catinas

 Screenshot (youtube, Glory)
Hrvatski kickboksač imao je fantastičnu večer na Glory 82 eventu održanom u Njemačkoj

Glory 82 event održan proteklog mjeseca u Bonnu (Njemačka) ostat će nam u jako dobrom sjećanju. Antonio Plazibat prvi put u karijeri predvodio je Gloryjev event, a ponajbolja svjetska kickboksačka organizacija uparila ga je s iskusnim Rumunjom, Raulom Catinasom.

Catinas je borac kojemu je jedan od nadimaka ‘‘Bijeli Mike Tyson‘‘, a poznat je kao izuzetno čvrst borac, razornih udaraca. Nikad u svojih prethodnih 48 mečeva nije bio klasično nokautiran, a samo je jednom izgubio prekidom (tehnički nokaut protiv Bena Edwardsa 2012. godine).

Plazibat je ipak u borbu ušao kao veliki favorit, jer između ostalog, naš Plaza je preko godinu dana prvorangirani borac Gloryjeve teške kategorije. Najavljivao je Plazibat nokaut u prvoj rundi, a obećanje je ispunio.

Bio je to jedan od najbrutalnijih nokauta u Plazibatovoj karijeri, a Catinas je gotovo pa ispao iz ringa nakon što je ostao bez svijesti. Hrvatski teškaš samo je potvrdio da je s razlogom prvorangirani izazivač i da zaslužuje napad na titulu.

Nažalost, Glory nije odmah nakon borbe podijelio snimku nokauta koja puno otkriva. Bila je to snimka baš same završnice, ali sada je sve dostupno na njihovom YouTube kanalu.

U videu nešto duljem od pet minuta izdvojeni su najbolji trenuci cjelokupne Glory 82 priredbe, a naravno da je i Plazibatov nokaut protiv Catinasa uključen u taj videozapis. Nemojte ipak preskočiti ostatak videa, jer sažeci su zbilja zanimljivi i bilo je tu još zanimljivih nokauta.

Video je pri dnu teksta.

Linker
20. travanj 2024 17:02