Regija

(VIDEO) Pogledajte sinoćnji sramotni prekid meča Damira Belje i Alekseija Papina

Beljo vs. Papin

 Instagram (world Of Boxing Promotions)
Šteta što je Damir ovako izgubio u povratničkom meču

Damir Beljo sinoć je u Rusiji doživio prvi poraz u karijeri, ali do njega je došlo na jako loš i nepošten način. Naime, Papin je lijevim krošeom uzdrmao Damira koji je zateturao do konopaca, ali vidno je bio u borbi. Sudac je odmah uletio i prekinuo meč iako za to nije bilo nikakvog razloga, ali sada se Damiru svakako piše prvi profesionalni poraz.

Borbu je Papin otvorio prednjim direktima u tijelo i glavu, a Damir je odmah radio krošeima u tijelo te bi ih podignuo i u glavu. Pokušavao je i aperkatima no nije pogađao Rusa, više je uspjeha imao udarcima u tijelo. Bacio je Papin nekoliko jakih krošea ali nije napravio štetu Damiru, tako da je prva runda prošla nešto rezerviranije.

Drugu rundu Papin je opet otvorio direktima, a početkom runde je Beljo bio nešto agresivniji te se više upuštao u razmjene. Pritiskao je Damir Papina i pogađao nekoliko jakih udaraca u glavu i tijelo, no i Papin je vraćao snažnim zadnjim direktom i prednjim krošeom. Krajem runde Papin je uzdrmao Damira, no nije izgledao kao da ne može nastaviti. Unatoč tome sudac je ušao između njih i prekinuo borbu.

‘‘Hvala Rusiji na svemu, ali ovo nije bilo korektno od suca, ja sam se ovdje došao boriti. On me je pogodio lijevim krošeom, ali ja sam bio u borbi i sudac je prekinuo. Nije to bilo korektno od suca… Papinu želim sve najbolje u karijeri i u životu ali ovo nije amaterski boks da se ovo prekida. Nije dobro zbog ljudi koji su došli gledati borbu. Ne želim se ovako boriti… Hvala Rusiji na gostoprimstvu! Bog blagoslovio cijeli svijet‘‘, napisao je Damir u komentaru.

Video tog prekida pogledajte ispod:

Linker
07. travanj 2024 21:03