Regija

(VIDEO) Poznati portal o Reljićevom povratku: 'Sjećate li ga se iz vremena kada je bio velika UFC nada?'

Goran Reljić
 Screenshot
Možda i najpoznatiji svjetski MMA portal, MMAFighting, je na svojim stranicama posvetio priličan broj redova nekadašnjem UFC borcu Goranu Reljiću, koji se nedavno vratio pobjedom u srpskom SBC-u.

Reljić, koji sada ima tri profesionalne pobjede zaredom, nije nastupao od prosinca 2018. godine, kada je svladao Anđelka Kitića na priredbi u talijanskom Trstu. Umeđuvremenu je potpisao ugovor sa srpskim SBC-om gdje je debitirao 14. ožujka pobjedom protiv Pedra Paula dos Santosa nokautom u drugoj rundi. Pobjeda je upala u oči i MMAFightingu.

"Sjećate li se Gorana Reljića? Izgledao je kao ozbiljna nada nakon što je svladao Wilsona Gouveiu prije više od deset godina, ali njegova UFC karijera se nikada nije razvila. No, i dalje je napravio prilično dobar posao, čak je 2015. postao KSW prvak u poluteškoj kategoriji. U ovom meču je svladao svog protivnika vrlo preciznim udarcima", stoji u tekstu na poznatom portalu.

U istom tekstu su komentirali i nastupe drugih bivši UFC boraca koji su sada dio SBC-a, poput Srbina Bojana Veličkovića i Brazilca Juniora Albinija. Obojica su na SBC-u 27 ugrabili pobjede. Nažalost po hrvatskog MMA borca Stanislava Krofaka i težak nokaut koji je pretrpio od Srbina Nemanje Uverića je našao svoje mjesto u ovoj kompilaciji.

Linker
19. travanj 2024 23:56