Regija

(VIDEO) Protivnik Filipa Pejića poručio: ‘Sve sam pobjede upisao prekidom i ovaj put neće biti drukčije

Dawid Smielowski

 Screenshot (youtube, Ksw)
Dawid Smielowski dobio je veliku pažnju u službenoj najavi ovog meča

Ušli smo u veliki tjedan za domaće borce iz regije. Dvojica hrvatskih (Erslan i Pejić) te jedan srpski borac, nastupit će na ovotjednoj KSW 67 priredbi.

Darko Stošić predvodit će priredbu borbom protiv Phila De Friesa za pojas prvaka teške kategorije, dok Ivana Erslana čeka neporaženi Hasan Mezhiev (12-0-0). Lak posao neće imati niti Filip ''Nitro'' Pejić. Iskusni borac iz zagrebačkog ATT-ja, borit će se protiv Dawida Smielowskog (8-0-0), neporaženog 26-godišnjeg Poljaka.

Filip trenutno ima dvije pobjede i četiri poraza pod okriljem KSW-a, a poražen je u posljednja dva nastupa. Pobjeda nad Smielowskim je imperativ, a iako se radi o dosad neporaženom borcu, mora se naglasiti kako je Pejić ipak osjetno iskusniji borac te je nastupao protiv puno jačih protivnika.

Međutim, ''Nitro'' je u ovaj meč uskočio na ''short notice'', nakon što je Krzystof Klaczek otkazao svoj nastup protiv Smielowskog. Protivnik Filipa Pejića velik je potencijal i promocija zasigurno ima visoka očekivanja od njeg. To potvrđuju izjave čelnog čovjeka KSW-a, Martina Lewandowski. On je u službenoj najavi ovog meča, u hvalospjevima pričao o Smielowskom.

''Ne postoji drugi borac u Poljskoj, koji svoje mečeve tako lako završava na spektakularan način.'', rekao je Lewandowski.

Smielowski je svih osam dosadašnjih pobjeda upisao prekidom (6 nokautom, 2 ''submissionom''). Pet borbi završio je u prvoj rundi i visoke ciljeve postavio je pred sebe.

''Nastupanje u KSW-u ispunjava me i pratit ću svoj plan da postanem najbolji u ovom sportu. Osjećam pritisak da pokažem kako sam s razlogom u KSW-u, no počistit ću kategoriju i osvojit ću pojas. Svih osam pobjeda upisao sam prekidom i ovaj put neće biti drukčije.'', rekao je Smielowski.

KSW-ova najava ovog meča, vidno stavlja Poljaka u centar pažnje, a na Filipu je da dokaže kako su pogriješili. Što je još Smielowski imao za poručiti, pogledajte u službenoj KSW-ovoj najavi koja se nalazi pri dnu teksta.

Linker
20. travanj 2024 16:15