Regija

(VIDEO) Račić u subotu brani KSW titulu: 'Lovac na Poljake skida glave poput francuske revolucije'

Antuč Račić
 KSW
Pred nama je KSW 57 priredba koja donosi borbu Antuna Račića i Bruna Silve

Godinu dana nakon što je u Areni Zagreb dočekao priliku boriti se za titulu prvaka bantam kategorije te ju je tamo uspješno osvojio, Antun Račić po prvi put će istu braniti. U subotu 19. prosinca, na KSW 57 priredbi čeka ga mladi brazilski talent gladan uspjeha, Bruno Silva.

"Prvi put se ne borim protiv poljskog borca i vjerujem da će svi Poljaci biti na mojoj strani. Vjerujem kako sam sada još bolji borac nego u Zagrebu, kad sam titulu osvojio", rekao je Antun u početku video najave koju je KSW postavio na svoj YouTube kanal.

Opaka najava došla je od KSW-ovog vlasnika, Macieja Kawulskog.

"Lovac na Poljake gotovo da je došao do svog plafona skidajući glave gotovo kao francuska revolucija. Vidjet ćemo može li Brazilac postaviti letvicu još više ili će revolucija nastaviti. Hrvatska revolucija", rekao je Kawulski.

22-godišnji Santos donosi dosta nepoznanica, no one glavne kvalitete su mu poznate.

"On je mlad borac, nova generacija boraca i opasan je protivnik. Zbog svega toga bit će zanimljiva borba. Biti KSW prvak mi znači sve i gladan sam uspjeha. Jedva čekam. Bruno, nadam se da si spreman jer ja sam sto posto spreman obraniti titulu", dodao je još KSW-ov prvak.

Pogledajte najavu!

Linker
19. travanj 2024 07:55