Regija

(VIDEO) Soldić i Ramazanov uputili ‘hladne‘ poglede jedan drugome: Pogledajte posljednje sučeljavanje

Roberto Soldić i Murad Ramazanov

 Screenshot (youtube, One Championship)
Strašan meč i strašan protivnik čeka ponajboljeg hrvatskog MMA borca

Jučer tijekom dana imali ste prilike čitati kako su Roberto Soldić i Murad Ramazanov uspješno odradili službeno vaganje za ONE on Prime Video 5 event koji će se održati večeras, točnije u ranim subotnjim satima.

Nekoliko sati nakon što je završilo službeno vaganje i hidratacijski test, ONE je prionuo na ceremonijalno vaganje gdje su borci odradili posljednja sučeljavanja.

Nije bilo nikakvih problema, trzavica i naguravanja između Soldića i Ramazanova. Obojica nisu takav tip boraca koji će svim silama pokušati napraviti nekakav ‘‘show‘‘ već na vaganju. Soldić i Ramazanov svoje će reći u subotu oko 4:00h ujutro, a čeka nas fantastičan meč.

Treba napomenuti kako su jedan drugom ipak uputili hladne i vrlo fokusirane poglede. Murad Ramazanov djelovao je možda i posvećenije samom ‘‘staredownu‘‘ i odmjeravao je Soldića. ‘‘Robocop‘‘ s druge strane mirno je gledao, a sudeći po fizičkom izgledu našeg borca, Soldić je više nego spreman.

Navikli smo već da Soldić uvijek izgleda fizički impozantno, a to se naročito očituje u kategoriji do 84 kilograma gdje ne mora pretjerano skidati kilograme i prolaziti taj iscrpljujući proces.

Murad Ramazanov također djeluje vrlo spremno i Dagestanac će sigurno neumorno tražiti klinč i pokušaje rušenja. Hoće li Soldić nametnuti svoju strategiju i zadržati borbu u stojci ili će Ramazanov uspjeti svojim hrvanjem i kontrolom ostati neporažen, saznat ćemo uskoro.

Reinier de Ridder i Anatoly Malykhin predvode event borbom za titulu u poluteškoj kategoriji (-102 kg), a sučeljavanje je bilo užareno i napeto. Obojica su željni borbe i bez ikakve dileme, čeka nas strašan ONE-ov event.

Snimku ceremonijalnog vaganja pogledajte u videu pri dnu teksta.

Linker
17. travanj 2024 05:44