Regija

(VIDEO) Strašan tandem sastao se u Amsterdamu! Pogledajte kako Soldić i Plazibat zajedno treniraju

Roberto Soldić i Antonio Plazibat

 Instagram (roberto Soldić)
Dvojica ponajboljih hrvatskih boraca udružili su snage na treningu u Nizozemskoj

Napokon smo dočekali datum i ime protivnika s kojim će se Roberto Soldić obračunati u svojoj prvoj borbi za ONE Championship. Neće ‘‘Robocop‘‘ imati lak zadatak jer čeka ga neporaženi Murad Ramazanov (11-0-0).

Dagestanac pod okriljem ONE-a ima tri pobjede u jednako toliko nastupa i bio je jedan od glavnih kandidata za napad na titulu koju drži Kiamrian Abbasov. ONE je ipak upario Abbasova s Christianom Leejem, prvakom niže kategorije, a Soldić i Ramazanov međusobno će se obračuanti za sljedećeg izazivača u kategoriji do 84 kilograma. Meč će se održati 2. prosinca (12. mjesec) u sklopu ONE on Prime Video 5 eventa.

S obzirom da nas od borbe dijele dva mjeseca, Soldiću je svakako vrijeme za pripreme i naporne treninge. Roberto se zaputio u Amsterdam, a danas je odradio trening u poznatom Mike‘s Gymu gdje između ostalih treniraju i naš Antonio Plazibat i Teo Mikelić.

Soldić je danas udružio snage s Plazibatom i na svojim Instagram profilima podijelili su nekoliko snimki na kojima vježbaju udaračke kombinacije.

‘‘Ponedjeljak radno‘‘, kratki je Soldićev opis ove objave.

Sjajno je vidjeti dvojicu ponajboljih hrvatskih boraca kako surađuju i zajedno treniraju. Plazibat je trenutno prvorangirani Gloryjev izazivač u teškoj kategoriji, a zasad nije poznato kada će ponovno nastupiti unutar Gloryjeva ringa. Trebao se Antonio ovog vikenda boriti protiv Jamala Ben Saddika, ali taj meč su obojica odbili jer smatraju da trenutno nema smisla boriti se, odnosno ne planiraju se boriti ako titula prvaka nije ulog.

Što se Soldića tiče, on je najavio kako se u ONE-u planira okušati i u ostalim borilačkim sportovima između kojih je i kickboks. Posjeta dvorani legendarnog Mikea Passeniera svakako će mu biti vrijedno iskustvo.

Linker
09. travanj 2024 12:55