Regija

(VIDEO) Teo Mikelić: ‘Gledam prema Aziji, ali za meč protiv Čede Pantića sam uvijek spreman‘

Teo Mikelić
 Josip Brekalo
Ponajbolji hrvatski kickboksač nakon godinu dana će ponovno ući u ring, odnosno ovoga puta kavez

Godinu dana nakon jednog od najljepših nokauta u karijeri, kojim se nadao pokrenuti seriju nastupa u 2020. godini, Teo Mikelić ponovno će ući u borilište. Naravno, svima nam je jasno zašto se njegova očekivana serija nije dogodila, ali 28-godišnji Puljanin ne očajava. Kako je većina pauzirala od borbi, tako je i on, a sad je došlo vrijeme za ponovno se pokrenuti i pokazati što se to radilo tijekom protekli 12 mjeseci.

Već u subotu, 27. veljače, Teo će nastupiti na priredbi češke Oktagon MMA promocije i to u meču zanimljivih pravila. Borit će se u MMA oktagonu, u muay thai meču s MMA rukavicama. Česi su preuzeli vrlo uspješan format iz singapurskog ONE Championshipa, a Teo je sretan što ima priliku okušati se uz pravila koja mu se jako sviđaju. No, najvažnije je pokrenuti seriju nastupa kakvoj se već nadao.

Tim putem smo s Teom porazgovarali, najavili borbe te neke planove za budućnost. Otkrio nam je gdje se pripremao i na koji način te gdje bi volio nastaviti karijeru. Naravno, tu je bio i spomen jednog regionalnog revanša koji itekako želi odraditi. Vrlo rječito nam je Teo odgovorio na sva pitanja, a što je sve rekao najbolje da pogledate u videu ispod teksta.

Linker
10. travanj 2024 22:32