Regija

(VIDEO) Trening balansa u Cro Cop timu je efektan, ali i jednostavno urnebesan

Mirko Filipović i Satoshi Ishii
 Instagram
Novi video uradak iz Cro Cop dvorane donosi nam trening balansa Mirka Filipovića i Satoshija Ishiija. Pogledajte kako izgledaju pripreme za veliki Ishiijevu borbu koju će odraditi u četvrtfinalu turnira druge sezone PFL-a.

Iz Cro Cop dvorane smo već navikli gledati snimke koje nas mogu jako dobro nasmijati, ali i snimke na kojima možemo vidjeti neke metode treninga u dvorani. Ovog puta riječ je o oboje, budući da trening metoda koju je Mirko Filipović odradio sa Satoshijem Ishiijem vjerojatno ima svog efekta, ali ovim putem je prije svega služila za nasmijati Instagram pratitelje.

Naime, Filipović i zlatni olimpijac iz 2008. godine odradili su trening balansa. Princip je jednostavan. Raširiti ruke i 20 puta se okrenuti za 360 stupnjeva, što je brže moguće. Time se stvori efekt koji su neki ranije već opisivali jako sličan onome kad si uzdrman u borbi, odnosno kad se primi ozbiljan udarac nakon kojeg se trebaš snaći i prilagoditi svoj stil borbe oporavku. Budući da smo vidjeli kako udara idući Ishiijev protivnik u PFL-u, Denis Goltsov, uopće nije loša ideja već kroz trening biti spreman za neke takve situacije.

Ishii će svoju borbu protiv Goltsova odraditi 31. listopada, na ovosezonskom PFL 9 eventu. Protiv ruskog borca borit će se na dvije runde te treba biti spreman u slučaju pobjede isti dan odraditi još jednu borbu. Ta bi bila protiv pobjednika borbe Kelvina Tillera i Alija Isaeva.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

balance training

Objavu dijeli Mirko Filipović (@crocop1009)

Linker
19. travanj 2024 13:07