Regija

(VIDEO) Trenutak u kojem je okrunio svoju karijeru: Pogledajte posljednje sekunde Veličkovićevog najvažnijeg meča u karijeri

Bojan Veličković i Andreas Michailidis

 Screenshot (youtube, Oktagon Mma)
Jedan od najboljih srpskih MMA boraca bacio je publiku u trans ugušivši Andreasa Michailidisa

Nije dobro po Veličkovića započeo finalni meč Oktagonovog turnira u velter kategoriji. Andreas Michailidis napravio je mnoštvo problema srpskom borcu tijekom prvih pet minuta i Veličković je čisto izgubio tu rundu.

Komentatori na DAZN-u tijekom pauze između rundi isticali su kako Veličković ima jako dobar ‘‘cardio‘‘, odnosno, kondicijski je vrhunski pripremljen. Ispostavilo se da su bili u pravu.

Michailidis se iscrpio tempom koji je nametnuo tijekom prvih pet minuta i Bojan je preuzeo inicijativu u drugoj rundi. Rušio je srpski borac Michaildisa, dominirao je iz gornje pozicije i bilo je vidljivo da se situacija drastično mijenja.

Nastavio je Veličković dominirati u parteru i tijekom treće runde, a nakon nešto više od tri minute, Bojan je zaključao stražnje gušenje (‘RNC‘). Podlaktca je u potpunosti prošla ispod brade Andreasa Michailidisa, a bilo je pitanje trenutka kada će Grk tapkati.

Službeno, Michailidis je tapkao tri minute i 21 sekundu nakon početka treće runde, a slavlje Bojana Veličkovića moglo je započeti. Srpski velteraš upisao je četvrtu pobjedu u ovoj kalendarskoj godini, a pobjeda nad Michailidisom kruna je njegove karijere.

Veličković je postao prvim pobjednikom Tipsport Gamechanger turnira i osvojio je 300 tisuća eura glavne nagrade. Publika u prepunoj praškoj O2 Arena gromoglasnom podrškom popratila je Veličkovićevu pobjedu, a kako su izgledali posljednji trenuci Bojanovog meča protiv Michailidisa, pogledajte klikom na LINK.

Linker
16. travanj 2024 15:56