Regija

Vaso Bakočević nizom ‘storyja‘ reagirao na težak poraz Filipa Pejića: ‘Djed Rony te iskrivio kao kantu‘

Vaso Bakočević i Filip Pejić (lijevo)

 Screenshot (youtube, Psycho Tv) |tomislav Kristo/Cropix
Popularni crnogorski borac vidno je sretan zbog poraza svog rivala

Ogroman animozitet već dulje vrijeme vlada između Filipa Pejića i Vase Bakočevića. Jedan je to od onih mečeva koje bi čelnici FNC-a vrlo rado ugovorili za bilo koji od svojih predstojećih evenata, a Filip Pejić također je u više navrata prozivao Vasu na obračun.

Bilo je spomena da bi taj meč mogao dogoditi i na FNC 11 eventu održanom sinoć u Zagrebu, ali Filip Pejić isticao je da se Vaso nije htio boriti, odnosno da je odbio meč. Rony Jason na kraju je uskočio kao Pejićev protivnik, a ‘‘Nitro‘‘ je pobjedom protiv bivšeg UFC-ovog borca trebao napraviti dobru uvertiru za potencijalni meč protiv Bakočevića.

Nažalost po Pejića, Rony Jason došao je ozbiljno pripremljen na FNC 11 event i nokautirao je Pejića u prvoj rundi borbe. Bio je to najbrutalniji nokaut na eventu (uz Bojkovićev), a mnogi su neposredno nakon borbe posegnuli za svojim mobitelima i iščekivali su reakciju Vase Bakočevića. Bilo je jasno da crnogorski borac neće ostati tih na Pejićev poraz, a hrvatskog borca ‘‘počastio je‘‘ s nekoliko ‘‘storyja‘‘ na Instagramu.

‘‘Eee moj Pejke...djed Rony te iskrivio kao kantu. I što ćemo sad? Što ćemo sad da činimo?‘‘, poručio je Vaso u prvom od nekoliko Instagram ‘‘storyja‘‘.

image

Instagram story Vase Bakočevića

Instagram (vaso Bakočević)

Bakočević vidi Ronyja Jasona kao starog i ‘‘potrošenog‘‘ borca, ali 39-godišnji Brazilac i dalje je opasan borac koji može puno toga ponuditi u FNC-ovom kavezu. Unatoč tome što ga je nazvao ‘‘djedom‘‘, Bakočević je zasigurno ostao pozitivno iznenađen nastupom Jasona, a u jednom od svojih ‘‘storyja‘‘ zapravo ga je i prozvao.

‘‘Rony Jasone, vidimo se u devetom mjesecu u Puli.‘‘, napisao je ‘‘Psihopata‘‘.

image

Instagram story Vase Bakočevića

Instagram (vaso Bakočević)

Uslijedilo je još par ‘‘storyja‘‘ od strane Bakočevića, a na njima je uglavnom priložio snimku ili fotografiju na kojoj se nalazi Filip Pejić i pritom se naslađivao se porazom poznatog hrvatskog borca.

‘‘Javi nam se Pejke kad malo dođeš sebi.‘‘, jedna je od Bakočevićevih poruka za Pejića.

image

Instagram story Vase Bakočevića

Instagram (vaso Bakočević)

image

Instagram story Vase Bakočevića

Instagram (vaso Bakočević)

Ovakvi potezi Vase Bakočevića sigurno će u Filipu Pejiću pobuditi još veću želju za međusobnim obračunom. Hoće li FNC-ovi ‘‘matchmakeri‘‘ uspjeti ugovoriti taj meč, preostaje nam vidjeti. Nema sumnje da bi ta borba privukla ogroman interes regije, bez obzira na Pejićev težak poraz od Ronyja Jasona.

Linker
18. travanj 2024 11:45