Regija

(VIDEO) Yorgan de Castro: ‘Prvi puta sam u Hrvatskoj, a već ju volim!‘: Pogledajte drugu epizodu ‘Fight Lifea‘ i dolazak boraca u Pulu

Yorgan de Castro

 Screenshot (youtube, Fnc)
Mnoštvo odličnih mečeva nas očekuje, od spomenute borbe između Mirana Fabjana i de Castra, pa do finala FON-a i borbe trenera

Veliki spektakl u Puli očekuje nas večeras, a sve to u režiji FNC-a. FNC 19 na rasporedu nam je večeras od 20:00 sati u pulskoj Areni, a ne možemo dočekati početak priredbe koju je za nas pripremila najjača MMA organizacija na ovim prostorima.

Veliki iskorak u svom rosteru FNC je napravio na ovom ‘‘cardu‘‘, a doveli su bivšeg UFC-ovog teškaša, Yorgana de Castra. Trebao se on protiv Ivana Vitasovića boriti za titulu prvaka u teškoj kategoriji, no kako se Ivan ozlijedio, ‘‘Slo Rocky‘‘ spasio je stvar te uskočio u ovaj meč protiv bivšeg UFC borca. Ovoga puta ulog je privremena titula prvaka u teškoj kategoriji, što je de Castru bila dovoljna motivacija.

Sinoć je izašla i druga epizoda poznatog ‘‘Figt Lifea‘‘, a u njoj je prikazan dolazak boraca u Pulu. De Castro je rekao da mu je ovo prvi put u Hrvatskoj, a evo što je rekao kako mu se sviđa ovdje:

‘‘Ovo mi je prvi put u Hrvatskoj, predivno mjesto. Volim Hrvatsku već sada!‘‘, rekao je de Castro čim je izašao iz FNC-ovog kombija.

U ostatku videa gledali smo i neke kadrove s treninga, skidanja kilograma i dolaska ostatka boraca u Pulu, a doslovno svi odaju dojam kako su spremi za borbu večeras. Mnoštvo odličnih mečeva nas očekuje, od spomenute borbe između Mirana Fabjana i de Castra, pa do finala FON-a i borbe trenera. Vaso Bakočević i Filip Pejić konačno će se obračunati u kavezu, a dok čekamo početak večerašnje priredbe, uživajte u drugoj epizodi ‘‘Fight Lifea‘‘!

Linker
07. rujan 2024 19:38