Regija

(VIDEO) Zavirite u Hrgovićeve pripreme za novi meč: ‘Ne možete nas zaustaviti!‘

 DAMIR KRAJAC/CROPIX
Filip se ovih dana stavio i na raspolaganje žrtvama potresa

Prije nekoliko dana u Hrvatsku je stigao Pedro Diaz, trener Filipa Hrgovića s kojim je najbolji hrvatski boksač u Zagrebu započeo pripreme za svoj sljedeći izazov.

U ovim trenucima još uvijek nije poznato protiv koga će to 'El Animal' loviti svoju 13. profesionalnu pobjedu. Ali ako ćemo se voditi nekim ranijim najavama, onda bi Filipa u veljači ili ožujku trebao čekati najveći meč njegove dosadašnje karijere.

"Protiv nekoga od boksača koje sam prozivao bih se trebao boriti u veljači ili ožujku. I to je sigurno, radim taj jedan veliki iskorak. Cilj je podići se na službenim ljestvicama", govorio je Hrgović još u studenom nakon pobjede nad Rydellom Bookerom.

A borci koje je Filip tada još iz ringa naveo kao moguće protivnike su: Michael Hunter, Zhang Zhilei, Joe Joyce, Daniel Dubois, Alexander Povetkin, Dillian Whyte i Derek Chisora. S time da moramo navesti kako bi Povetkina i Whytea mogli možda već sad prekrižiti kao opciju za ranije navedeni termin. Podsjetimo, njih dvojica još uvijek čekaju novi datum za revanš koji je odgođen zbog zdravstvenih problema ruskoga veterana.

U svakom slučaju, nestrpljivo čekamo veliku vijest i nove informacije o hrvatskom teškašu, a dok iste ne dođu, možemo nakratko zaviriti u početak Hrgovićevih priprema za idući meč.

"Vratili smo se u trening kamp. Novi izazov, ali ista opsesija. Ne možete nas zaustaviti", napisao je Hrgović uz kratku kompilaciju koju možete pogledati na kraju članka.

Filip nudi pomoć žrtvama potresa

Spomenimo i da se Filip Hrgović, kao i mnogi drugi borci, javio nakon strašnih potresa te stavio na raspolaganje onima kojima je pomoć u ovim trenucima najpotrebnija.

"Dragi svi, rastužen jučerašnjim prizorima iz Petrinje, Siska, Gline i okolnih mjesta, na svoju 'Facebook priču', objavio sam da sam dostupan ukoliko je nekome potrebna bilo kakva pomoć. Možda netko nije vidio, ali molim da se ne ustručavate i da mi se slobodno javite u moj inbox, rado ću pomoći obiteljima u nevolji. Predivno je vidjeti ujedinjene Hrvate i sve ljude koji pomažu onima zadešenim potresom. Znajte da niste sami u ovome", napisao je Hrgović na Facebooku.

Linker
24. travanj 2024 18:22