Regija

(VIDEO) ‘Zločin stoljeća!‘ KSW oduševio najavom Soldićeve borbe: ‘Promijenit ću ti život‘

Roberto Soldić
 KSW
Ponajbolji hrvatski MMA borac u rujnu će osmi puta nastupiti pod okriljem KSW-a

Varšava će 04. rujna ugostiti KSW 63 priredbu, a sjajan event predvodit će hrvatski borac Roberto Soldić, ujedno i KSW-ov prvak velter kategorije. ''RoboCop'' će pojas braniti protiv opasnog češkog borca Patrika Kincla. Izuzev Roberta Soldića, u glavnom gradu Poljske nastupit će još troje hrvatskih predstavnika. Aleksandar Rakas borit će se protiv Poljaka Tomasza Romanowskog, dok će bivši KSW-ov prvak u bantam kategoriji Antun Račić snage odmjeriti s Poljakom Jakubom Wiklaczom. Sara Luzar-Smajić debitirat će za KSW borbom protiv Španjolke Aitane Alvarez. Osim četvero hrvatskih predstavnika, fanovi iz regije rado će popratiti i borbu srpskog borca Darka Stošića koji će treću pobjedu u nizu tražiti protiv poljskog borca Michala Andryszaka.

32-godišnji Patrik Kincl trebao se boriti protiv našeg Soldića još u rujnu 2019. godine, no borbu je morao otkazati zbog ozljede lakta. Dvaput je Kincl nakon toga nastupio za najjaču poljsku MMA organizaciju. Oba puta pobijedio je nokautom, Tomasza Drwala završio je u prvoj rundi, a Tomasza Romanowskog u drugoj. Time je zaslužio priliku za napasti pojas koji je u vlasništvu sjajnog Roberta Soldića.

26-godišnji ''RoboCop'' ponajbolji je hrvatski MMA borac, a KSW-ovu titulu velter kategorije drži od listopada 2018. godine. Međutim, pojas je branio samo jednom nakon toga i to u svibnju 2019. godine protiv Krystian Kaszubowskog kojeg je savladao nokautom nakon 85 sekundi borbe. Ostala tri nastupa Soldić je odrađivao na drugim kilažama (catchweight i srednja kategorija).

image
Roberto Soldić i Patrik Kincl
KSW

KSW je opako započeo s promoviranjem borbe između Soldića i Kincla. Poljaci su danas izbacili video-najavu, a radi se o uistinu sjajnom uratku. Roberto Soldić i Patrik Kincl stavljeni su u uloge kriminalca (ubojice) i inspektora. Hrvatski borac dobio je ulogu negativca. Jerzy Mielewski javlja se s izvanrednim vijestima te navodi kako je jedan od najopasnijih ljudi u Europi (Roberto Soldić) pobjegao iz pritvora, a bjeguncu se pripisuje pet hladnokrvnih ubojstava (pet puta Soldić je pobjeđivao prekidom u KSW-u). Inspektor Kincl zadužen je za pronalazak bjegunca, a kako je izgledao razgovor oči u oči između bjegunca i inspektora, pogledajte u odličnom KSW-ovom videu pri dnu teksta. Spomenimo i da ovu priredbu možete gledati na KSWTV.com.

Linker
25. svibanj 2024 22:08