Regija

Vlasto Čepo ugovorio spektakularan meč: Boksat će protiv Hectora Lombarda!

Lombard vs. Čepo

 Twitter (oktagon Mma)
28-godišnji srpski MMA borac ponovno dokazuje da je uvijek spreman na borbu

Vlasto Čepo jučer je zaprimio loše vijesti u vezi svog sljedećeg nastupa. Srpski borac trebao bi se boriti protiv Mateja Penaza (7-1-0) u četvrtom mjesecu ove godine, točnije 29.4., a njihov meč ujedno je predviđen i kao borba večeri na Oktagon 42 eventu, ali taj meč došao je pod znak upitnika.

Matej Penaz slomio je desnu ruku i velika je vjerojatnost da neće moći nastupiti na eventu u Bratislavi. Dok čekamo službenu odluku oko njegovog nastupa, Čepo je ugovorio još jednu borbu, a odradit će ju već ovog vikenda!

‘‘El Chapo‘‘ će nastupiti na Oktagon 39 eventu koji će se ovog vikenda održati u Munchenu, ali neće se boriti prema MMA pravilima. Čepu čeka boksački meč, a protivnik će mu biti Hector Lombard. Legendarni 45-godišnji Kubanac prava je ikona borilačkog sporta.

2000. godine nastupio je na Olimpijskim igrama kao judaš, a kasnije se preusmjerio na MMA. Čak 48 profesionalnih MMA nastupa dosad je odradio, a upisao je 34 pobjede. Odrađivao je Lombard i kickboksačke nastupe, a proteklih par godina bori se u boksu bez rukavica. Sada će se okušati i u boksačkom meču.

Lombard i Čepo borit će se u kategoriji do 93 kilograma, a Čepo djeluje vrlo oduševljeno ugovaranjem ove borbe. Na svom Instagram profilu napisao je:

‘‘Kad vaši idoli postanu vašim rivalima. Čast je dijeliti kavez s ovom legendom i ubojicom. Kakva nas krvava noć čeka. Idemo.‘‘, poručio je Čepo.

Oktagon 39 event održava se u subotu (11.2) od 18:00h. Osim Čepe, vrijedi popratiti i nastup hrvatskog borca Vlade Šikića (12-1-1). Slovak Ronald Paradeiser (15-8-0) bit će njegov protivnik. Pravi spektakl čeka publiku u Munchenu.

Linker
20. travanj 2024 10:23