Regija

Vojislav Simičić predstavio se FNC-ovoj publici! Veliki srpski talent lakoćom je došao do pobjede u svom debiju

Vojislav Simičić

 Screenshot (youtube, Fnc)
21-godišnji borac perolake kategorije na glasu je kao ponajveći regionalni talent

Dugo su regionalni MMA fanovi zazivali profesionalni debi talentiranog Vojislava Simičića, srpskog borca perolake kategorije. Član Fight Company tima posljednjih godina ostvarivao je vrlo zapažene rezultate na amaterskoj MMA sceni (21-4 ‘score‘), a FNC je nedavno potvrdio potpis ugovora s 21-godišnjim Vojom Simičićem.

Jako brzo objavljen je i Simičićev debi u FNC-u, a tome smo svjedočili večeras. Simičić i Zoltan Segedi (2-4-0) predvodili su FNC-ov uvodni event uoči FNC 14 priredbe koja je na rasporedu sljedeći vikend. Nakon sedam amaterskih mečeva koje smo gledali u sklopu ovog uvodnog eventa, uslijedio je profesionalni meč između Simičića i Segedija.

Brzo je Simičić zauzeo sredinu kaveza i tražio je priliku za konkretniju štetu. Nakon jednog lošeg ‘‘kicka‘‘ od strane Segedija, Simičić je uhvatio nogu svog protivnika i odveo je borbu u parter. Brzo je Vojislav došao do ‘‘full mounta‘‘, zadao je nekoliko udaraca, a zatim se pridigao na noge i ‘‘hammerfistovima‘‘ je ekspresno završio Zoltana Segedija. Minutu i 12 sekundi trebao je Simičić za prvu profesionalnu pobjedu.

Borac iz Fight Companyja definitivno posjeduje potencijal za velike stvari, kako na regionalnoj, tako i na puno većoj sceni. Naravno, puno toga mora se poklopiti za uspješnu karijeru, ali FNC je dobio itekako interesantno pojačanje u perolakoj kategoriji. Simičić se zagrijao nastupom na manjoj priredbi, a ne sumnjamo da će tijekom 2024. godine dobiti priliku i na nekom puno većem eventu.

Snimku Simičićevog meča, ali i snimke sedam amaterskih mečeva možete pogledati u videu ispod ovog teksta.

Linker
04. svibanj 2024 11:41