Regija

(VIDEO) Braća Sičaja o tome tuku li se i dalje u podrumu: ‘Pa, volimo se prisjetiti... Pobjednik? Nema ga!‘

Tomislav (lijevo) i Ivan Sičaja (desno)

 ZELJKO PUHOVSKI Cropix
Cijeli intervju moći ćete pročitati za nekoliko dana na našem portalu

FNC 14 priredba je sve bliže, ostalo je još malo manje od tjedan dana do novog spektakla u režiji najjače regionalne MMA promocije. Borba koja će obilježiti cijelu večer definitivno je ona između Tome Spahovića i Mirana Fabjana, ali tu ima još nekoliko aseva u rukavu.

Oni koji zasigurno pripadaju u tu kategoriju jesu braća Sičaja, Tomislav i Ivan. Stariji brat Ivan borit će se protiv Nemanje Todorovića, dok će Tomislav dočekati turskog borca Ahmeta Rasim Palu.

Povodom ta dva meča, odradili smo intervju s ova dva borca, a posebno nas je zanimao odgovor na pitanje o temi koja je nasmijala mnoge kada smo tek upoznavali ove borce. Naime, njih su dvojica prije dolaska u Zagreb trenirali u podrumu doma u Prozor-Rami, a kako kažu, roditelji su mislili da su ludi.

"Roditelji su nam govorili da nismo normalni", izjavili su u ranijim intervjuima.

U razgovoru smo ih podsjetili na to te ih pitali tuku li se još uvijek u podrumu, a nakon smijeha je uslijedio i odgovor:

"Pa, znamo nekad (smijeh). Kad dođemo kući, volimo se prisjetiti. Ljetos smo odradili nekoliko treninga, tu su nam utezi i vreća, odradimo to za dušu", rekli su.

Zatim smo ih upitali tko je pobjednik, a odgovor je bio jednoglasan:

"Nema ga! (smijeh)"

Što su nam još otkrili, moći ćete pročitati u intervjuu koji će biti na našem portalu za nekoliko dana.

Linker
24. travanj 2024 07:35