Regija

Vrhunski kickboxing kamp ovog ljeta u Splitu: Plazibat i Cro Cop dijelit će svoje znanje polaznicima

Službeni plakat Summer Kickboxing Campa

 Pit Bull Gym
Splitski Pit Bull priprema odličan ljetni trening kamp za sve ljubitelje kickboksa

U Splitu će se od 7. do 14. kolovoza održati velika kickboxing priča. Naime, organizira se ljetni kamp u kickboxingu, sportu u kojem je Hrvatska jedna od najboljih na svijetu. Sudjeluju poznati treneri Marko Žaja, Gordan Vatavuk, Ante Matas, Matijas Barić i Zoran Tahunić. Poseban atrakcija kampa biti će naš veliki borci, Mirko Cro Cop Filipović i Antonio Plazibat. Dvojica slavnih boraca također će sudjelovati u radu kampa, te nuditi svoje ogromno znanje polaznicima. Kamp organizira jedan od najpoznatijih i najuspješnijih borilačkih klubova u Hrvatskoj, splitski Pit Bull.

Zna se tko su i što su Mirko ''Cro Cop'' Filipović i Antonio Plazibat u svijet kickboxinga. Obojica su osvajali K-1 Grand Prix tijekom svojih karijera. Mirko je uz kickboxing karijeru, izgradio još uspješniju MMA karijeru i jedan je od pionira kickboksa i MMA-a na ovim prostorima.

Antonio Plazibat trenutno je prvorangirani Gloryjev izazivač u teškoj kategoriji. Jako je blizu borbi za titulu, a jedino što ga trenutno spriječava u tome, jesu odgode Rica Verhoevena koji ugovara mečeve pod okriljem nekih drugih organizacija, a Plazibata iz nekog razloga drži na čekanju.

Pit Bull je i prošle godine održao jako dobar ljetni trening kamp, a sudionici su bili od onih najmlađih pa sve do veterana iz 14 različitih država. Brojna poznata borilačka imena sudjelovala su i prošle godine u ovom hvalevrijednom projektu, ali najzvučnije ime bilo je ono Alistaira Overeema.

image

Raspored KB Campa

Pit Bull Gym

Radi se o kampu koji svi polaznici uvijek hvale. Miks sjajnog borilačkog iskustva s ljepotama našeg Splita i mora, dobitna su kombinacija za sve zaljubljenike u borilački sport.

Vlada ogromno zanimanje za splitski ljetni kamp, ali je broj sudionika ograničen. Zato je bolje požuriti s prijavom koja traje zaključno do 1. srpnja. Sve informacije mogu se pronaći OVDJE

Linker
20. travanj 2024 07:50