Regija

Cro Cop objavio sliku usporedbe sa svojim sinom, Soldić komentirao: ‘Kad je meč?‘

Mirko Filipović, Ivan Filipović

 Instagram (crocop1009)
Hoće li Ivan krenuti očevim stopama?

Da krv nije voda potvrđuju Mirko 'Cro Cop' Filipović i njegov sin Ivan koji su na Instagram objavi u samo 14 sati prikupili više od 20 tisuća lajkova. Slika je koncipirana kao dvije slike u jednoj gdje na lijevoj strani možemo vidjeti Mirka u vrhunskoj formi, a s desne strane njegovog sina Ivana u formi kakve se ne bi posramili niti bodybuilding natjecatelji.

Legendarni hrvatski MMA borac i kickboksač Mirko "Cro Cop" Filipović još je jednom pokazao da je čak i u svojim godinama u boljoj formi od većine profesionalnih sportaša. Trenutno mu je 47 godina i unatoč tome što je iz zdravstvenih razloga morao prekinuti borilačku karijeru on nije prestao trenirati, dapače, Mirko izgleda kao u svojim najboljim danima.

No ono što je još impresivnije je izgled njegovog sina koji svakim danom sve više podsjeća na mladog Cro Copa čije je tijelo toliko 'izrezano' da bi komotno mogao stati na binu među bodybuilging natjecatelje. Već smo u više navrata mogli čuti kako Ivan briljira na borilačkim treninzima te da bez problema sparira i sa profesionalcima. Roberto Soldić nije propustio priliku da pohvali mladog Ivana komentarom na sliku: "Kad je meč", nakon čega mu je Ivan odgovorio "Vidjet ćemo".

image

Comment section

Instagram(crocop1009)

Još jedan upečatljivi komentar ostavio mu je naš proslavljeni bodybuilding natjecatelj Stjepan Ursa koji je također ostao fasciniran Ivanovom formom: "Bravo za obojicu, mogao bi Ivan u bildere.", aludirajući tako na to da je možda već i sada spreman za izlazak na binu.

Bit će zanimljivo vidjeti hoće li sin krenuti očevim stopama i možda se probati okušati u natjecateljskom dijelu borilačkog sporta, a ukoliko tako odluči sigurni smo da se njegovim protivnicima loše piše.

Linker
26. travanj 2024 08:55