Regija

Vrijeme je za drugu KSW borbu Sare Luzar Smajić, čeka ju Poljakina sa šest pobjeda u nizu

Sara Luzar Smajić

 KSW
Najpoznatija hrvatska borkinja u poljskoj je promociji ljetos uspješno debitirala

Dugo se kuhao dolazak Sare Luzar Smajić u KSW i dugo je vremena, čak i nakon što se sve dogovorilo, isti bio pod malim velom tajne. Ipak, u rujnu prošle godine napokon je "Guerreira" debitirala i to tako što je na KSW 63 priredbi savladala Atianu Alvarez jednoglasnom sudačkom odlukom. Time je svoj profesionalni MMA omjer dovela na 3-1, gdje joj jedini poraz dolazi još iz prve MMA borbe koju ju odradila.

Preko pola godine čekalo se na njen novi nastup, no on je sad ugovoren. KSW je putem svojih kanala objavio da će se Sara boriti na njihovoj idućoj priredbi, KSW 69 koji se održava 23. travnja u Varšavi. Na programu koji predvode Sebastian Przybysz i Zuriko Jojua suprotstavit će joj se Natalia Baczyńska.

Riječ je o poljskoj borkinji kojoj će ovo biti KSW debi, a koja se nalazi unutar niza od šest pobjeda. Doživjela je i jedan poraz, ali gotovo jednako poput Sare, u svom profesionalnom MMA debiju. Do sada se borila po manjim poljskim promocijama, a iz podataka o njenim borbama ne možemo puno zaključiti, budući da su joj protivnice bile debitantice ili djevojke s u tom trenutku odrađene dvije-tri borbe.

No, KSW ne potpisuje bilo koga i nema sumnje da ima opravdan razlog zašto su roster pojačali baš ovom djevojkom.

Sara je već otprilike tri godine u Düsseldorfu, gdje se kroz UFD Gym izgradila u jednu kompletnu borkinju koja se u potpunosti posvetila svojoj karijeri. Plodovi su se počeli ubirati dolaskom u KSW, no samo jedan krivi korak može sve to promijeniti. Ona će se svakako maksimalno dobro pripremiti da se tako što ne dogodi u ovoj itekako zahtjevnoj borbi. No, neupitno je došla u situaciju gdje će svaka borba biti sve zahtjevnija. Tvrdi da je na to u potpunosti spremna.

Linker
18. travanj 2024 09:08