Regija

Žestoka poruka Ivane Habazin: ‘Govoriš da te izbjegavaju, znaš da je sa mnom drugačije!‘

Amir Khan, Ivana Habazin i Naseem Hamed
 Facebook
Najbolja hrvatska boksačica i dalje pokušava doći do meča koji joj je obećan

Još u siječnju ove godine pojavile su se najave meča Ivane Habazin protiv višestruke svjetske prvakinje i prave boksačke ikone, Layle McCarter. Ivana je zbog priprema za taj meč otputovala u SAD, da bi u međuvremenu ostala bez njega, nakon što je McCarter promijenila planove. Ipak, u travnju su njih dvije nastupile na istoj priredbi u Dubaiju, gdje je Ivana čak bila glavna borba. Nakon što su obje upisale pobjedu, WBC je naredio njihovu međusobnu borbu, kojom bi se dobila prva izazivačica prvakinji Jessici McCaskill.

Ivana je tu borbu čekala, nastavivši se pripremati, sve dok Layla i njen menadžer putem Twittera nisu iznijeli svoje planove. WBC je naime objavio svoje ljestvice, gdje se Layla nalazi na prvoj poziciji, a Ivana na drugoj, odmah ispod prvakinje. Oboje su zatražili borbu protiv McCaskill, tako u potpunosti ignoriravši Ivanu.

Habazin na to nije ostala ravnodušna. Uslijedilo je njeno obraćanje putem videa na Facebooku.

"Imam jedno priopćenje i posebnu poruku za Laylu McCarter. Layla, vidjela sam tvoju objavu na Twitteru. Čini mi se da si izostavila jednu vrlo bitnu činjenicu. WBC je naredio eliminacijski meč između nas dvije, nakon čega će pobjednica postati obavezna izazivačica Jessice McCaskill. Drugim riječima, WBC ti kaže kako nema besplatne vožnje. Želiš li se boriti protiv Jessice, zasluži to. Godinama govoriš kako te sve cure izbjegavaju, ali znaš da to nije slučaj sa mnom. Koja je tvoja izlika ovog puta?", upitala se Habazin.

Među komentarima objave našla se i ona Laylinog menadžera koji je poručio Ivani da mu trebaju poslati dobru ponudu, nakon čega bi ju Layla umirovila. Odradila je naša boksačica nakon toga s njim kratak trash talk, što možemo smatrati početkom pregovora.

42-godišnja McCarter dugo je u boksu, a u profesionalnoj karijeri upisala je 44 pobjeda, 13 poraza i pet neodlučenih mečeva. Trenutno se nalazi u nizu od 21 pobjede.

Linker
19. travanj 2024 09:08