Regija

Što ljuti ‘Jokera‘ Ilića? Srpski borac isprozivao Đanija Barbira, Forgača, FNC, pa čak i Fight Site!

Aleksandar Ilić

 Donat Sorokin/TASS/Profimedia
Jedan od najpopularnijih srpskih MMA boraca sinoć je privukao veliku pažnju regionalne MMA javnosti

Aleksandar ‘‘Joker‘‘ Ilić sinoć je imao vrlo interesantnu sekvencu na svom Instagram profilu. Popularni srpski MMA borac odlučio je isprozivati dio regionalne scene, ali već smo i navikli na ovakve serije ‘‘storyja‘‘ u režiji ‘‘Jokera‘‘.

‘‘Okidač‘‘ za Ilićeve sinoćnje ‘‘storyje‘‘ vjerojatno su posljednje izjave Đanija Barbira. FNC-ov prvak srednje kategorije ranije ovaj tjedan putem Instagrama odgovarao je na pitanja svojih pratitelja. Jedno pitanje doticalo se Aleksandra Ilića i Nemanje ‘‘Kobe‘‘ Nikolića.

‘‘Koga bi više volio prebiti u Beogradu, Kobu ili Ilketa?‘‘, glasilo je pitanje, a Đani je odgovorio:

‘‘Obojicu, u istoj večeri. Ali samo mi treba 10 minuta između mečeva da pogledam je li bilo kakvih tehničko-taktičkih grešaka u prvom meču.‘‘

image

Instagram story Đanija Barbira

SCREENSHOT/INSTAGRAM/ĐANI BARBIR

Jasno da takvi komentari brzo dođu do ‘‘Jokera‘‘ koji se godinama proziva s Barbirom putem društvenih mreža. No, Ilić je ovaj put započeo prozivajući Dražena Forgača i FNC organizaciju.

‘‘Daj taj TUF (‘The Ultimate Fighter‘), Đani, Erslan, Fabjan... Može mister Bob (Berman) to da isprati!‘‘, napisao je Ilić u jednom od početnih ‘‘storyja‘‘ unutar svoje sekvence, a pri dnu storyja napisao je: ‘‘Đe si Đani‘‘.

image

Instagram story Aleksandra Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Ilić je u sklopu tog ‘‘storyja‘‘ aludirao na planove Dražena Forgača o pokretanju FNC-ove verzije ‘‘The ultimate Fighter‘‘ showa, kao i na navode da je investitor Bob Berman financijski dovoljno moćan da diže FNC na neke posve više razine. Ubrzo nakon toga uslijedio je ‘‘story‘‘ u kojem je Ilić označio Dražena Forgača i najavio je da zabava slijedi.

image

Instagram story Aleksandra Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

‘‘Dočekali pojedini smradovi poraz od Shlemenka i to s kriminalnim prekidom i faktički s jednom rukom. Pa misle lagano ćemo mi to riješiti. Polako. Vidjet će se na kraju sve, tko je što napravio do sada u ovom sportu. Još me morate stizati. Tamo gdje sam se ja borio s i kakvim glavicama, većina vas niste ni blizu. Svi ste veliki šmekeri, ali kad dođe dobar rizik i teško gostovanje, svi imate ručnu. Čast pojedinim dokazanim borcima, a vi male gnjidice, polako, tek ste zagrebali. Tek će da zvoni i da bude teško. Samo lagano.

P.S. Đani, ti event možeš predvoditi samo sa mnom. U suprotnom slučaju možeš biti na ranim ‘prelimsima‘ ako budemo Erslan i ja u priči za meč.‘‘, poručio je Ilić.

image

Instagram story Aleksandra Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Tu je već bilo jasno da je Ilić isprovociran Đanijevim nedavnim izjavama, a uslijedile su i prozivke karakteristične Iliću.

‘‘Nego, valjda ću i ja nekad zaraditi novaca da kupim sebi novi (BMW) X5, provozam se i snimim Tik Tok. Pa kažem kako sam faca i šampion i kako zarađujem dobro. Dok se ne isključi kamera pa odem na 10 ćevapa i biciklom kući. Valjda ću i ja sutra biti kao Đani, ali kao Đani Versace. Batoo, a ne ovi Tik Tok šampioni. Forgi, otkrij nam Đanijev ugovor!‘‘, dodaje Ilić.

image

Instagram story Aleksandra Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Spominjao je ‘‘Joker‘‘ ime Ivana Erslana također. Priča o njihovom međusobnom obračunu poteže se već neko vrijeme, ali problem je težinska kategorija. Ilić nije spreman okušati se u poluteškoj kategoriji, dok je krajnje upitno može li Erslan spustiti kilažu za nastup u srednjoj kategoriji. ‘‘Joker‘‘ je predložio kompromis.

‘‘Erslan 93 (kg), ja sam na 84 (kg). Na pola smo 88,5 kg. Ni meni, ni tebi. Pošteno. I naravno, popularni kićanović (novac). Hoćemo i mi taj krug Miamijem, ali ne jahtom, već piratskim brodom. Mnogo nas je, a svi volimo dobar provod.‘‘

image

Instagram story Aleksandra Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Ako vam kojim slučajem nije jasno na što Ilić aludira spominjanjem jahti i Miamija, prisjetit ćemo vas. Sredinom prošle godine ‘‘Joker‘‘ je putem Instagrama isprozivao Dražena Forgača i FNC, a usput je otkrio kako je zaradio 150 tisuća dolara za prvi meč protiv Shlemenka. Dražen Forgač ubrzo mu je poručio:

‘‘150 tisuća dolara Bob (Berman) potroši na gorivo kad napravi krug jahtom od Miamija do Bahama. Ne brini ti za njega.‘‘, bile je Forgačeva poruka za Ilića.

image

Ilićev Instagram story

Instagram (ilkemma)

U nastavku Ilićevih sinoćnjih ‘‘storyja‘‘, na meti njegovih prozivki i dalje su se nalazili Dražen Forgač, Bob Berman (FNC-ov investitor), Miran Fabjan, ali ne samo oni, nego i naš portal Fight Site, zajedno sa svima vama koji ostavljate komentare na našoj Facebook stranici.

Da, dobro ste pročitali. ‘‘Joker‘‘ Ilić uputio je podosta vulgaran ‘‘story‘‘, a zasmetali su ga naši naslovi i komentari koje ostavljate na našim objavama. Doduše, moramo istaknuti kako je Ilić naknadno objavio (nakon objave ovog članka) da ipak nije mislio na komentare čitatelja, nego isključivo na tekstove Fight Sitea kao portala.

image

Instagram story Aleksandra Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

image

Instagram story Aleksandra Ilića

Instagram (aleksandar Ilić)

Što je točno zasmetalo ‘‘Jokeru‘‘ Iliću?

Gdje leži problem u vezi Fight Sitea i naših naslova? Zar mu smeta činjenica da smo nebrojeno puta isticali njegovu pobjedu nad Shlemenkom te smo usput navodili kako je tom pobjedom izgradio dobru reputaciju u Rusiji?

Smeta li mu jer uoči svakog njegovog meča posvetimo dodatnu pažnju promoviranju samog meča i odvajamo vrijeme najavljivajući njegove mečeve?

Sumnjamo!

Vjerojatno mu smetaju naslovi u kojima Đani Barbir poručuje da će ‘‘prebiti njega i ‘Kobu‘ u istoj večeri‘‘ ili oni naslovi gdje Ivan Erslan poručuje Iliću da bi ga ‘‘silovao u hrvačkom dijelu‘‘ priredbe.

Možda ga je zasmetao i naslov u kojem prenosimo izjavu čelnog čovjeka RCC organizacije: ‘‘Sve je jasno, Shlemenko je izdominirao Ilića i tu priča završava‘‘.

Ilić ističe kako su se ‘‘pojedini smradovi‘‘ počeli javljati nakon njegovog poraza od Shlemenka. Zanimljivo je kako samom Iliću nije smetao Fight Site dok smo pisali o njegovoj pobjedi nad Shlemenkom te smo imali naslove u kojima navodimo da su ‘‘Rusi shvatili tko je ‘Joker‘ Ilić‘‘. Smetaju mu naslovi koji su uslijedili nakon poraza i tek tada se javio s kritikama i uvredama na račun Fight Sitea.

Nažalost po Ilića, Fight Site nije portal na kojem se o njegovom liku i djelu piše samo kad pobjeđuje i otkriva koliko je novca zaradio u Rusiji (svaka mu čast na tome). Pravilno izvještavanje je neutralno te ne odvaja dobre i loše trenutke.

Ostali regionalni borci također imaju mjesto na naslovnici našeg portala, a ukoliko Iliću smetaju njihove izjave koje prenosimo, ‘‘Joker‘‘ bi se trebao zapitati s kime uistinu ima nekakav problem. Fight Site na kraju krajeva nije sredstvo za promociju Aleksandra Ilića.

Nećemo ipak zamjeriti

Teško je ipak ‘‘Jokeru‘‘ zamjeriti ono što piše putem Instagrama, jer svima je već poznato da takve stvari radi isključivo radi samopromocije i privlačenja dodatne pažnje, što je po tko zna koji put i uspio.

Uostalom, donedavno ga nisu pretjerano zanimali FNC, Đani Barbir, Ivan Erslan i nastupi pod okriljem FNC-a. Situacija se naglo preokrenula nakon poraza u Rusiji, pa stoga nije isključeno da ‘‘Joker‘‘ u jednom trenutku naglo zavoli i Fight Site.

No, čak i da izostane ‘‘Jokerova‘‘ ljubav prema nama, nećemo previše očajavati, nego ćemo nastaviti sa svojim poslom na način kako smo ga dosad i odrađivali.

Linker
15. travanj 2024 02:35