UFC

Abdelaziz otkrio koliko će se Khabib još minimalno puta boriti

Khabib Nurmagomedov vs. Ali Abdelaziz
 Instagram
Ali Abdelaziz otprilike zna koliko bi se Khabib Nurmagomedov još dugo mogao boriti

Koliko će još Khabib Nurmagomedov borbi odraditi prije nego što kaže kako je njegova karijera gotova? Pitanje je to koje prolazi kroz glavu ne samo vodstvu UFC-a, nego i većini fanova te medija. Posebno nakon smrti njegovog oca Abdulmanapa.

Ono što je sigurno je da će Khabib 24. listopada braniti titulu UFC-ove lake kategorije u borbi protiv Justina Gaethjea, a iz onoga što je sam pisao se da zaključiti kako svakako planira i jednu borbu u proljeće iduće godine. No, hoće li ta druga borba biti i njegova posljednja? Svoje mišljenje o tome rekao je njegov menadžer Ali Abdelaziz.

"Khabib je na svom vrhuncu, trenira svaki dan. Već sad je u sjajnoj formi, ali odluka do kada će se boriti je samo njegova. Znam da će se boriti minimalno do 30-0. omjera No, prvo slijedi Justin Gaethjea. To je najvažnija borba za njega, a isto tako je najvažnija borba i Justinu. Ne smije nitko gledati iza 24. listopada. Iz poštovanja prema jednom i prema drugom borcu. To je sjajna borba, kompetitivna borba i oba borca će odraditi sjajan posao", rekao je Abdelaziz u razgovoru za BJPenn.com, dodavši:

"To su momci koji cijeli život sanjaju o tome da postanu svjetski prvaci. I oba su postali prvaci. No, jedan je pravi, a drugi je privremeni. To su fenomenalni sportaši koji žele znati tko je najbolji. 24. listopada ćemo to saznati."

Kako je Ali obojici boraca menadžer, postavlja se pitanje kako će se ponašati tijekom tog tjedna te dana borbe. Nakon toga je otkrio kako tamo vjerojatno neće biti prisutan.

"Ne želim nikoga od njih vidjeti kako gubi. Volio bih biti uz onoga tko izgubi, no to ne bi bilo pošteno prema pobjedniku. Mislim da ću ostati kod kuće i gledati borbu te obojici poželjeti sve najbolje", otkrio je vlasnik Dominance MMA agencije, čovjek koji se brine za karijeru nekolicine najvećih zvijezda cijelog sporta.

Linker
19. travanj 2024 16:46