UFC

Adesanya puca od samopouzdanja: ‘Svaki put sam ga prebijao, sve do trenutka dok nađe način za pobjedu‘

Israel Adesanya 

 Louis Grasse/SPP/Shutterstock Editorial/Profimedia
Bivši prvak ima puno vjere u sebe čak iako je do sada tri puta gubio od Pereire, tako da ćemo vidjeti hoće li takav biti i u kavezu

Svega nekoliko dana je ostalo do velikog revanša Israela Adesanye i Alexa Pereire u UFC-u, iako će im ovo biti ukupno četvrti put da se bore. Dvaput je u kickboksu slavio Pereira, a to je nastavio i u MMA-u jer mu je krajem prošle godine u posljednjoj rundi borbe uzeo pojas u srednjoj kategoriji.

Bivši prvak Adesanya je jučer rekao kako kladionice ‘‘ipak nisu glupe‘‘ što su njega izabrale za favorita, a i prema ostalim izjavama bi se dalo zaključiti da mu samopouzdanja ne nedostaje. Iako je do sada tri puta izgubio od Pereire, objasnio je zašto i dalje vjeruje u sebe:

‘‘Kad smo sami ja i on, kada nema fanova, reportera i ostalih, on je svjestan što mu ja mogu učiniti. Znam i ja što on može učiniti meni. Kad god sam se borio s njim, pobjeđivao sam do zadnjeg trena. Da me prebijao od je**nog zvona do zvona, ne bih bio ovako samopouzdan. I dalje bih pričao sr**a ali ne bih vjerovao u sebe. Uvijek sam ga prebijao i dominirao dok on ne nađe način da pobijedi‘‘, rekao je Adesanya u DC&RC podcastu.

‘‘On mi daje izazov, a ja volim izazove. Primjerice, ovog mi vikenda daje priliku da ljudima pokažem koliko sam ustvari dobar. Obožavam biti u ovoj poziciji jer iz ove pozicije ne može svatko napredovati. Ostat ću svoj, vjeran svome stilu i pokazati svima koliko sam velik‘‘, dodao je.

Lijepo je vidjeti bivšeg prvaka kako pršti od samopouzdanja, a hoće li ove riječi prenijeti i u kavez, otkrit će nam se ove subote na UFC 287 priredbi koju predvode upravo on i Pereira.

Linker
30. travanj 2024 04:24