UFC

Adesanya zna tko je sljedeći: 'Želim da ona napuhana govedina bude moja ku**!'

Paulo Costa i Israel Adesanya
 Ilustracija
Odmah nakon što je spektakularnom kontrom nokautirao dosadašnjeg prvaka na UFC-u 243 i stigao na tron srednje kategorije, Israel Adesanya je naciljao novu žrtvu. To je trenutačno prvi "contender" u diviziji Paulo Costa!

Brazilac je prigodno sjedio u prvim redovima stadiona u Melbourneu te je u WWE stilu gestikulirao da bi on trebao biti sljedeći. "The Last Stylebender" je prihvatio igru nazvavši ga "napuhanim balonom" već u prvoj izjavi.

"Samo sam uživao u svojoj ulozi, a ovakve stvari pomažu prodati iduću borbu. Ali u isto vrijeme on je mala pič***", izjavio je Nigerijac na press konferenciji nakon priredbe te je dodao:

"On je moja mala kuj***. Želim da bude moja kuj***. I zato sam napravio to što sam napravio."

Novi kralj kategorije do 84 kg tvrdi da ništa nije urezano u kamen za sada, ali "Borrachinha" bi trebao biti idući na redu, ako sve bude prema planu.

"Meni se sviđa taj meč. Gledajte, prosječni čovjek je glup, oni samo vide napuhano govedo i pomisle - to mora da je taj tip! A za mene možda misle da sam samo hype. Žele vidjeti da izgubim napokon. Ali čekat će jako dugo vremena."

"Costa izgleda dobro, izgleda moćno! Izgleda kao model za kupaće gaće, zar ne?! Mislim da da! On je jedan zgodan muškarac", bocka Adesanya.

Costin stil i njegove mogućnosti je nazvao vrlo bazičnima unatoč tome što je nedavno uspio svladati višestrukog izazivača Yoela Romera. On ga se ne boji...

"To što je bazičan, to ne mora biti loše. Na bazi se temelji sve moje znanje. Ali za znam kako se boriti protiv bazičnih boraca, on ne zna. Svi njegovi protivnici su tek vreće za udaranje koje čekaju da ih se udari. Ja ne čekam. Nisam impresioniran s njegovim kvalitetama da budem iskren."

"Ali razgovarat ću sa svojim trenerima. Trenutačno se odlično osjećam. Možemo se boriti bilo kada. Ali ne prije nego što razgovaram sa svojim trenerima", zakljčio je nigerijsko-novozelandski nokauter.

Linker
20. travanj 2024 01:07