UFC

‘Ako se jedna od njih razboli ili se ozljede onda ‘mama‘ nastupa. Razbit ću još jednu lubanju i pokazati da su smiješne‘

Kayla Harrison

 Matt Davies/zuma Press/profimedia
Harrison je u zadnje vrijeme doživjela ‘PR renesansu‘ u smislu da je njen narativ postao jako agresivan kako bi isprovocirala priliku za sebe

Unatoč tome što nije dobila priliku za titulu, Kayla Harrison i dalje se nada da će se u sljedećoj borbi ipak boriti za UFC-ov tron.

Dvostruka osvajačica olimpijskog zlata u judu i dvostruka PFL prvakinja želi da je UFC uzme u obzir kao službenu zamjenu za nadolazeću borbu za titulu u bantam kategoriji između Raquel Pennington i Julianne Peñe, koja će se održati 5. listopada u sunaslovnoj borbi na UFC-u 307.

"Željela sam se boriti za pojas, ali obećano je da je sljedeća prilika za Julianu, tako da ona sada dobiva sljedeću priliku, osim ako se jedna od njih ne ozlijedi ili razboli, mama se vraća kući" rekla je Harrison za MMA Junkie tijekom sinoćnjeg PFL-a. "... Dva sata prije, sat vremena prije, dvadeset minuta prije, nema veze."

Harrison (17-1) također se bori na UFC-u 307, gdje će se suočiti s iskusnom Ketlen Vieirom. Ako ne dobije priliku za titulu u ulozi zamjene, planira poslati jasnu poruku s borbom protiv Vieire i pokazati svijetu tko je najbolja borkinja u bantam kategoriji.

"Ne slažem se nužno s odlukom, ali ako žele da razbijem još jednu lubanju, razbit ću još jednu lubanju",izjavila je Harrison o borbi s Vieirom. "Mislim da je Ketlen dobra, ali ja sam na potpuno drugoj razini od svih njih."

"5. listopada ću izaći u oktogon i dokazati da sam na drugačijoj razini, pokazati da Ketlen i one dvije cure koje se bore za pojas izgledaju smiješno, i tada će svi znati da je vrijeme da Kayla dobije svoj pojas."

Linker
16. rujan 2024 20:59