UFC

Alen Babić podijelio prve dojmove nakon treninga s Furyjem: ‘Stvarno sam mu trebao u ovom kampu‘

Alen Babić i Tyson Fury

 Instagram (alen Babić)
Uskoro 32-godišnji hrvatski boksač trenutno proživljava svoje snove

Prije nekoliko dana, izvijestili smo vas o velikoj časti koju je dobio Alen Babić. Ponajbolji hrvatski boksač pozvan je u trening kamp Tysona Furyja, a Babić niti sekunde nije dvojio. Odmah se zaputio u engleski Morecambe gdje se priključio Furyjevom timu u pripremama za Tysonov meč protiv Dereka Chisore.

Poveo je ‘‘Savage‘‘ i Marka Miluna koji također sudjeluje u Furyjevim pripremama, a jasno je kako Fury u Babiću vidi boksača stilski sličnog Dereku Chisori i zato se odlučio pozvati našeg boksača. Nema sumnje da Alenu ovakva iskustva zlata vrijede, a istovremeno su i pohvala njegovom napornom radu, jer Tyson Fury ne zove bilo koga u svog trening kamp.

RTL je u sklopu svoje emisije RTL Danas kontaktirao Babića za kraći osvrt, ali prije svega, pustili su Furyjev pozdrav hrvatskim navijačima.

‘‘Pozdrav, ovdje Tyson Fury, ‘Gypsy King‘ i tu sam s Alenom ‘Savageom‘ Babićem. Veliki pozdrav cijeloj Hrvatskoj.‘‘, rekao je Fury u društvu Alena Babića, a zatim je uslijedio ‘‘Savageov‘‘ osvrt.

‘‘Većinom se deremo i pjevamo. Stvarno je luda atmosfera i mislim da smo mu Marko Milun i ja jako dobro došli. Dižemo ga i paše mu naša energija. Stvarno sam mu trebao u ovom kampu i već na prvom sparingu je to vidio. Rekao je da mu je drago što sam došao i da ostanem do kraja kampa. Još ne znam do kada ću ostati. Dočekao nas je, smjestio nas je u apartman, osobno nas vozi na trening. Vodi nas i jesti, što god nam treba.‘‘, pojasnio je Babić za RTL.

Oduševljenje na licu Alena Babića više je nego vidljivo, ali to se uostalom i očekivalo. Dojam je kako Fury i Babić odgovaraju jedan drugome i osobnošću, pa ne sumnjamo da je atmosfera na treninzima sjajna. Alen je na svom Instagram profilu podijelio nekoliko fotografija, a putem Instagram ‘‘storyja‘‘ svakodnevno možete dobiti mali uvid u treninge i atmosferu. Stoga zapratite našeg boksača.

‘‘Fury/Chisora sparing kamp. Teško je opisati osjećaje. Obavljam svoj posao iz snova, okružen sam uspješnim ljudima. Iskustvo iz snova, uistinu jeste!‘‘, napisao je Babić na Instagramu.

Alen je još uoči odlaska u Furyjev kamp otkrio kako se nada nastupiti još jednom do kraja godine, a bilo bi više nego zanimljivo vidjeti kakav ‘‘Savage‘‘ bi se pojavio u ringu nakon treninga s vjerojatno najboljim teškašem svijeta.

Linker
12. travanj 2024 00:53