UFC

Alex Pereira hvali Dillona Danisa: ‘Jako je talentiran, trenirali smo. Želim da dođe u UFC, navijam za to!‘

Alex Pereira

 Screenshot (youtube, Ufc)
Danis je izjavio da želi debitirati protiv Paddyja Pimbletta

Alex Pereira nada se da će Dillon Danis završiti u UFC-u. Danis, bivši Bellatorov borac, sada je slobodan nakon što mu je raskinut ugovor. Nakon više od tri godine pauze zbog ozljede, Danis se vratio natjecanju u boksačkom meču protiv Logana Paula u listopadu te je izgubio diskvalifikacijom.

U pripremama za borbu protiv Paula, Danis je proveo neko vrijeme trenirajući s bivšim UFC prvakom srednje kategorije Pereirom u New Jerseyu. "Poatan" je poprilično nahvalio Danisa i volio bi da završi pod istom zastavom kao on.

“Trenirao sam s njim. Odradili smo dvije lijepe sesije, jednu prije borbe s Janom Blachowiczem i drugu za ovu borbu koju je imao s Loganom Paulom. Vidio sam da je vrlo talentiran lik. On je sjajan tip, a činjenica da je u pregovorima s UFC-om ili da pokušava ući je sjajna i jako sam oduševljen njime. Navijam za njega i želim ga vidjeti tu."

Danis, istaknuti jiu-jitser, prešao je u MMA u travnju 2018. godine. Pobijedio je u dvije borbe pod zastavom Bellatora protiv Kylea Walkera i Maxa Humphreyja.

U četvrtak je Danis na društvenim mrežama sugerirao da bi UFC trebao potpisati ugovor s njim i dati mu ulogu trenera na "The Ultimate Fighteru" a da nasuprot njega stoji Paddy Pimblett.

Pereira će pokušati osvojiti UFC pojas u drugoj težinskoj kategoriji u subotu kada se suoči s Jirijem Prochazkom (29-3-1 MMA, 3-0 UFC) za upražnjenu titulu u poluteškoj kategoriji u glavnom meču večeri UFC-a 295 u njujorškom Madison Square Gardenu.

Linker
11. travanj 2024 09:00