UFC

Alex Pereira i Tom Aspinall su uz titule dobili i dodatni bonus: UFC je podijelio čak sedam bonusa nakon priredbe

Diego Lopes 

 Sarah Stier/Getty images/Profimedia
Svi dobitnici su bonus zaslužili, a sigurno će im odlično doći. UFC bi i inače mogao dijeliti ovoliko bonusa po priredbi

Iako smo svi željeli gledati okršaj između Stipe Miočića i Jona Jonesa na noćašnjoj UFC 295 priredbi, to nije bio slučaj. Međutim, kada se sve zbroji i oduzme, možemo reći kako smo svjedočili jednoj odličnoj priredbi u režiji UFC-a. Dvije borbe za titulu i pregršt finiša smo vidjeli noćas, tako da uistinu možemo biti zadovoljni ovime što je UFC ponudio.

Tom Aspinall je nokautirao Sergeija Pavlovicha u prvoj rundi i tako osvojio privremeni pojas u teškoj kategoriji, dok je Alex Pereira prekidom također pobijedio Prochazku i okitio se UFC-ovom titulom u poluteškoj kategoriji. Ostatak ‘‘main carda‘‘ je pružio tri borbe i tri finiša, a u nastavku vam donosimo i dobitnike bonusa.

UFC je ovoga puta bio dosta široke ruke, te je čak podijelio sedam bonusa od dodatnih 50 tisuća dolara određenim borcima.

Nazym Sadykhov i Viacheslav Borschev su odradili neriješen meč, no obojica su nagrađena s dodatnim bonusom.

Prvi bonus na ‘‘main cardu‘‘ je uzeo fenomenalni Diego Lopes, koji je za samo 90 sekundi nokautirao Pata Sabatinija. Benoit Saint Denis je također u prvoj rundi nokautirao Matta Frevolu, te si tako osigurao treći bonus otkad je UFC borac.

Bivša prvakinja Jessica Andrade je u drugoj rundi nokautirala Mackenzie Dern i dobila dodatnih 50 tisuća dolara, jednako kao i novi privremeni teškaški prvak Tom Aspinall. Ovo je Aspinallu čak šesti bonus, a definitivno ga je zaslužio ovakvim nastupom i nokautom.

Alex Pereira je za pobjedu nad Jirijem Prochazkom također osvojio dodatni bonus, no ono što je za fanove i važnije, osvojio je titulu u poluteškoj kategoriji koja više nije bez prvaka. Svi su bonus zaslužili, a sigurno će im odlično doći.

Linker
27. travanj 2024 07:59