UFC

Cyril Gane prozvao Toma Aspinalla: ‘Ti si lovina, ja sam lovac!‘ Javio se i najperspektivniji teškaš organizacije

Tom Aspinall

 SARAH STIER Getty Images Via Afp
Nije naišao na pozitivne reakcije nakon prozivke

Noćas smo svjedočili uistinu sjajnoj UFC 295 priredbi u njujorškom Madison Square Gardenu. Iako su mnogi oduševili, ispravno je istaknuti dvojac koji je obilježio dvije glavne i najiščekivanije borbe večeri: Alexa Pereiru i Toma Aspinalla. Dok je prvi postao prvak poluteške kategorije i tako dodao i to u svoj već bogati UFC rezime, drugi je postao privremenim prvakom kraljevske kategorije nakon što je za borbu doznao nešto više od dva tjedna prije događaja.

Već i mrtve ptice koje su otpale s grane znaju da su glavnu borbu večeri trebali sačinjavati Stipe Miočić i Jon Jones, ali zbog ozljede potonjeg to je otpalo, a onda je ugovorena borba za privremeni pojas teške kategorije. Aspinallov protivnik bio je Sergej Pavlovič, a na iznenađenje mnogih, upisao je nokaut u prvoj rundi protiv zastrašujućeg Rusa.

Malo koga je ostavio ravnodušnim te sada uživa u svojoj pobjedi, a javili su se mnogi borci da bi mu čestitali, a neki su ga i prozvali.

Ti neki konkretno su, to jest je imenom i prezimenom Cyril Gane. Francuski teškaš čestitao je Englezu na pobijedi te mu poručio:

"Čestitam, Tom. Ti si sada prvak i postao si lovina, a ja sam lovac. Vidimo se uskoro", napisao je "Bon Gamin" na društvenim mrežama.

Nije naišao na pozitivne reakcije nakon prozivke jer su ga mnogi podsjetili da ga je prije izbjegavao, a sada želi meč s njim.

"Smiješan si", "Koji ti je?", samo su neki od komentara ispod te objave.

Jedan od odgovora pristigao je i od najperspektivnijeg teškaša unutar organizacije, Brazilca Jailtona Almeide. "Malhadinho" je u velebnom pobjedničkom nizu, a sada cilja na Ganea.

"Imam loše vijesti za tebe, prijatelju. Prvo ćeš se morati boriti sa mnom", napisao je te u objavi označio Danu Whitea i "matchmakera" Seana Shelbyja.

Zasigurno nas čekaju zanimljiva uparivanja u kraljevskoj kategoriji, ali jedno je sigurno: Želimo gledati Miočića! Bilo kad, bilo gdje, s bilo kim...

Linker
24. travanj 2024 07:02