UFC

Alex Pereira nakon silnih prozivki od strane Magomeda Ankalaeva: ‘Ovaj tip je kompliciran, vidjet ću što je najbolje‘

Alex Pereira 

 SARAH STIER/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Sarah Stier/getty Images/profimedia
Bivši Gloryjev prvak i sadašnja UFC zvijezda ima ‘slatke brige‘, ne zna na koju će stranu

Nakon sjajnog nastupa na UFC-u 300 Brazilac Alex "Poatan" Pereira (10-2) najavio je da bi se volio okušati u teškoj kategoriji. To se očito nije svidjelo jednom od glavnih izazivača u poluteškoj kategoriji Rusu Magomedu Ankalaevu. Ankalaev je započeo svojevrsni verbalni rat u kojem je danima prozivao brazilskog kolegu kako bi isprovocirao njegovu reakciju, no "Poatan" je ostao hladne glave.

"Čestitam ti Pereira, ali ja ću te nokautirati u prvoj rundi jer imaš jako slabu ili nikakvu bradu" rekao je svojevremeno Ankalaev. Nakon što je nokautirao Johnnyja Walkera u drugoj rundi ovog siječnja očito su brazilski borci došli na "pik" Ankalaevu.

"Ne želim se boriti pred kraj godine, želim se boriti što prije moguće" rekao je Pereira za MMAFighting te nastavio: "Ovaj tip je kompliciran. Iskreno, vidjet ću što je najbolje. Ako datum nije dobar za mene, ja sam prvak i mogu reći ne".

Očito decidiranom "Poatanu" nisu sjele prozivke Rusa koji silno svoju šansu, a zadnju riječ kao i uvijek će imati UFC-ov menadžment.

Linker
26. travanj 2024 13:36