UFC

Alex Pereira objasnio neobično slavlje nokauta nad Hillom: ‘To je najmanje što sam mu mogao učiniti nakon svega‘

Alex Pereira vs. Jamahal Hill

 Ufc
Pereira je uspio po prvi puta obraniti svoju titulu u poluteškoj kategoriji, a tko će biti sljedeći izazivač, još uvijek se ne zna

Nije Jamahal Hill uspio provesti ono što je mjesecima najavljivao, a Alex Pereira ga je nokautirao već u prvoj rundi borbe. Ispoštovao je Hill svoje obećanje da neće hrvati i da će na nogama pokušati dokazati to je najbolji, no to je u ovom slučaju dokazao prvak Pereira.

Poprilično čudan način proslave imao je prvak u samom trenutku nokauta, odnosno, objema rukama je pokazivao prema Hillu dok je ovaj ležao na podu. Nikome nije bilo jasno zašto slavi baš na taj način, a Pereira je to jučer odlučio objasniti na press konferenciji:

‘‘Razgovarao sam sa svojim timom prije toga. Želio sam se boriti pet rundi, ali ukoliko se otvori prilika za nokaut, to je ono što ću učiniti. On se nije ponašao lijepo. Imao je poštovanja tijekom tjedna borbe, a onda je učinio to što je učinio na press konferenciji i vaganju. Iskreno, to je najmanje što sam mu mogao učiniti nakon svega‘‘, rekao je Pereira na press konferenciji nakon borbe.

‘‘Nalazio sam svoju distancu i koristio sam udarce nogama od početka da vidim gdje je on. Kontraš je pa je to malo teže. Plan mi je bio početi bacati ruke nakon toga. Onda me pogodio u međunožje, ali nisam toliko jako osjetio pa sam nastavio i iskoristio trenutak‘‘, kazao je prvak.

Pereira je uspio po prvi puta obraniti svoju titulu u poluteškoj kategoriji, a tko će biti sljedeći izazivač, još uvijek se ne zna. Zna se samo da mu ova kategorija savršeno odgovara i da trenutno uistinu djeluje nezaustavljivo.

Linker
19. travanj 2024 23:59