UFC

Bo Nickal bio je jako razočaran svojim nastupom, otkrio što mu je rekao Dana White: ‘Sad ga volim još i više‘

Bo Nickal

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nova ljubav između Nickala i Dane Whitea vjerojatno nikoga ne čudi, pogotovo jer je bio uvršten na ‘‘main card‘‘ ovakve priredbe

Dosta dobar nastup odradio je Bo Nickal ovoga vikenda kada je otvorio ‘‘main card‘‘ na UFC 300 priredbi. Cody Brundage pružio je određeni otpor, no odmah se vidjela razlika u kvaliteti te je bilo samo pitanje vremena kada će Nickal borbu privesti kraju u svoju korist.

Iako ga nije ‘‘pregazio‘‘ u prvoj rundi, ‘‘submissionom‘‘ u drugoj je slavio Nickal i došao do treće pobjede u UFC-u, no odmah nakon što je pustio hvat ustao je i gestikulirao kako je nezadovoljan svojim nastupom. Otrčao je i do Dane Whitea, te je otkrio što mu je UFC-ov predsjednik i rekao:

‘‘Rekao mi je samo da sam odradio dobar posao, da dignem glavu gore, da nastavim raditi ovo što radim, te da ću biti ogromna, ogromna zvijezda. Mislim da ukoliko itko zna što budućnost nosi, onda je to on. On ovaj sport gura naprijed više nego bilo tko drugi‘‘, rekao je Nickal na press konferenciji.

‘‘To je bilo jako cool od njega. Ako mene pitate, to govori puno o njemu kao osobi. Jer, iskreno, ja sam bio pomalo razočaran u sebe nakon borbe. Očekivao sam da ću samo tući te likove i da me nitko neće dodirnuti. Bilo je cool to čuti od njega u tom trenutku, to je učinilo da ga volim još i više‘‘, dodao je.

Nova ljubav između Nickala i Dane Whitea vjerojatno nikoga ne čudi, pogotovo jer je bio uvršten na ‘‘main card‘‘ ovakve priredbe. Dana u njemu sigurno vidi potencijal da postane velika zvijezda, a hoće li ga iskoristiti, saznat ćemo u budućnosti.

Linker
23. travanj 2024 23:21