UFC

Alex Pereira se namjerava boriti još jednom do kraja ove godine: ‘Imam dovoljno vremena, možda Madison Square Garden!‘

 Alex Pereira 

 Vanessa Carvalho/Zuma Press/Profimedia
Protiv koga bi se mogao boriti do kraja godine, vjerojatno ponajviše ovisi o ishodu ovog nadolazećeg meča protiv Prochazke

Nakon McGregorove ozljede i otkazivanja borbe protiv Chandlera na UFC 303 priredbi, organizacija je pod hitno trebala novi ‘‘main event‘‘ za priredbu koja se održava točno za dva tjedna. Alex Pereira odlučio je prihvatiti poziv UFC-a i u revanšu protiv Prochazke predvoditi ovaj event, što je naišlo na oduševljenje fanova.

Pereira se ove godine već jednom borio, i to na UFC 300 priredbi kada je nokautirao Jamahala Hilla. Ovoga mjeseca se opet bori, a jučer je na svom YouTube kanalu otkrio da se ove godine namjerava boriti još jednom:

‘‘Sada se moram fokusirati na ovu borbu. Ali isto tako, želim se malo i odmoriti. Imam vremena još se jednom boriti do kraja ove godine. Do dvanaestog mjeseca. Vjerojatno jedanaesti ili dvanaesti. Tko zna, možda u Madison Square Gardenu. To je mjesto gdje se dobro osjećam. Sve je moguće. U svojoj glavi si mislim da to mogu učiniti jer imam dovoljno vremena‘‘, rekao je Pereira.

Prije nego što je pozvan na UFC 303, Pereira je s UFC-om razgovarao o borbi u osmom mjesecu na UFC 305 u Australiji:

‘‘Da, razgovarali smo oko te borbe u Asutraliji. Volio bih se tamo boriti. Vidio sam se kako se tamo brinu za ljude. Jednoga dana sigurno želim tamo otići.‘‘

Protiv koga bi se mogao boriti do kraja godine, vjerojatno ponajviše ovisi o ishodu ovog nadolazećeg meča protiv Prochazke. Ukoliko pobijedi, razmotrit će sljedeće izazivače, no ukoliko pobijedi Jiri, bit će 1-1 između njih dvojice te bi nas u neko skorije vrijeme mogao očekivati revanš.

Linker
15. srpanj 2024 22:00