UFC

Alex Pereira zamjera Anthonyju Smithu jer ga stalno diskreditira: ‘Sve moje protivnike naziva nikakvim borcima‘

Alex Pereira i Anthony Smith

 Diego Ribas/PxImages/Icon Sportswire/Newscom/Profimedia, Carmen Mandato/Getty images/Profimedia
Da Pereira nije dogovorio borbu protiv Prochazke, rekli bismo da je možda najbolje da nesuglasice riješe u kavezu

Nije tajna da Alex Pereira još od dolaska u UFC na svoj račun dobiva kritike da mu se namještaju pogodni protivnici i da ga organizacija gura, a toga je i sam svjestan. Među najvećim kritičarima je svakako i poluteškaš Anthony Smith, koji rijetko kad propusti priliku malo ‘‘spustiti‘‘ Alexa.

Nekoliko mu je puta Alex odgovarao, no Smith je nastavio po svome tako da je Ariel Helwani odlučio u ‘‘The MMA Houru‘‘ pitati ‘‘Poatana‘‘ što se to točno događa između njih. Pereira mu je odgovorio:

‘‘Problem je što on ima taj posao u UFC-u kao komentator. Neka radi što hoće, ali još od mog dolaska u UFC mi ne želi dati niti malo priznanja. Kada sam potpisao, govorio je kako sam ja Gloryjev kickboksač i da ću sada vidjeti što su pravi ‘grappleri‘. Nokautirao sam Michailidisa, a onda je počeo pričati kako je taj tip nikakav borac. Isto je govorio i za Bruna Silvu i za Stricklanda, a kada sam ih nokautirao, nazivao ih je nikakvim borcima‘‘, rekao je Pereira.

‘‘Uvijek postoji nešto. Govorio je kako Strickland nije pravi izazov, te da se i dalje moram dokazati prije nego mi daju Adesanyu. Kada sam prešao u polutešku, rekao je da sam premali i da će me Blachowicz uništiti‘‘, dodao je.

Nije tajna da je Smith pristran i da često diskreditira druge kolege borce, iako i on zna imati jako dobre analize. Da Pereira nije dogovorio borbu protiv Prochazke, rekli bismo da je možda najbolje da nesuglasice riješe u kavezu.

Linker
30. travanj 2024 13:27