UFC

Ali Abdelaziz opleo po Conoru McGregoru: ‘On nema mu*a da se bori s Gaethjeom, samo ga koristi za ‘hype‘, obični klaun!‘

Conor McGregor

 FERNANDO RAMALES/BACKGRID/BACKGRID USA/PROFIMEDIA Fernando Ramales/backgrid/backgrid Usa/profimedia
Također tvrdi da se McGregor više puta odbio boriti s ‘The Highlightom‘

Ali Abdelaziz neće prihvatiti Conor McGregorovu prozivku upućenu Justinu Gaethjeu. Nakon što je Gaethje (25-4, 8-4 UFC) osvojio "BMF" pojas nokautiravši Dustina Poiriera "high kickom" u drugoj rundi prošle subote na UFC-u 291, McGregor je izrazio interes za borbu protiv njega, pritom rekavši da će ga našamarati.

Očekuje se da će se McGregor (22-6, 10-4 UFC) suočiti s Michaelom Chandlerom nakon što je nedavno završio 31. sezonu serije "The Ultimate Fighter", koja se nastavlja emitirati utorkom na ESPN-u do 15. kolovoza (osmi mjesec). Ipak, čini se da je McGregor otvoreniji za druge opcije, ali Abdelaziz misli da mu borba s Gaethjeom uopće ne bi bio dobar potez.

“Ne vjerujem da će se Conor McGregor ikada više boriti, ali ako se ponovno misli vratiti u kavez, vjerojatno će se boriti protiv nekoga tko dolazi nakon poraza. Prije svega, da bi se borio protiv Justina Gaethjea, mora skinuti kilograme za granicu lake kategorije (70 kilograma). Također, mora proći višestruke – višestruke – USADA-ine testove na droge jer znamo što je radio. Neću ga optuživati ​​jer ga nikad nisam vidio, ali svi znaju o čemu govorim", rekao je, a onda dao detalje zašto samo po sebi ovo može biti kobna borba.

“Osim toga, ako je ovo ono što želi da bude dio njegove ostavštine, izlazak na nosilima, borba s Justinom Gaethjeom i iznošenje na nosilima iz arene, neka bude. Ipak, osjećam da nema tu muškost da se bori s njim. On nema dovoljno mu*a boriti se s nekim poput Justina Gaethjea jer mislim da će ga on uništiti pred cijelom njegovom obitelji i prijateljima, a to je zadnje što Conor želi.”

Abdelaziz pripisuje McGregorove ludorije marketinškim trikovima ponavljajući Gaethjeove riječi o tome da ga je McGregor navodno odbio u više navrata u prošlosti.

"Vjerujem da koristi Justina Gaethjea za ‘hype‘. Justin Gaethje mu je ponuđen šest ili sedam puta. Odbio je to, a sada želi razgovarati o toj borbi. Običan klaun", zaključio je poznati menadžer.

Linker
02. svibanj 2024 03:17