UFC

Aljamain Sterling nije impresioniran pobjedom Coryja Sandhagena: ‘Ta borba je bila teško s**nje, nisu ni blizu mojoj razini!‘

LAS VEGAS, NEVADA - JUNE 21: (L-R) Mark Shunock, Aljamain Sterling, Scott Sibella, Ronn Nicolli, Merab Dvalishvilli and JP Buys

 BRYAN STEFFY/GETTY IMAGES/PROFIMEDIA Bryan Steffy/getty Images/profimedia
Istaknuo je i da će Sandhagen dobiti priliku za napad na pojas, ali ne protiv njega

Aljamain Sterling nije bio oduševljen nastupom Coryja Sandhagena na UFC on ESPN 50 eventu. Sandhagen (17-4, 10-3 UFC) dominirao je na putu do pobjede odlukom sudaca nad Robom Fontom (20-7, 10-6 UFC) prošle subote u Bridgestone Areni.

Sandhagen, koji je pretrpio brzi poraz od Sterlinga u lipnju (šesti mjesec) 2020. godine, imao je čvrstu kontrolu tijekom cijele borbe, ali UFC prvak u bantam kategoriji Sterling misli da je mogao učiniti više.

"Iskreno, s poštovanjem, ta borba je bila teško s**nje! Cory je učinio ono što je morao, tako da to poštujem. Font definitivno mora popraviti svoj ‘grappling‘ Ne ide to tako – ne na ovoj razini. Ovo je pokazalo da postoje razine u ovom sportu, a oni nisu ni blizu mojoj."

Iako je otkrio da je ozlijedio triceps u borbi, Sandhagen je tražio borbu za naslov nakon pobjede nad Fontom., ali Sterling ne vidi da ga ova pobjeda gura korak dalje u potrazi za naslovom.

“Nažalost, ozljede su dio sporta. Ne mogu mu ništa oduzeti. Očito je kidanje tricepsa velika stvar. Ranije sam potrgao biceps. Imam i jedan djelomično poderan. Znam kako je nositi se s ozljedama u borbi, samo mislim da je mogao učiniti malo više na vrhu. Vaš triceps vas ne sprječava da spustite laktove. To vas ne sprječava da udarate. Postoje razine za ovo, i poštovanje prema njemu jer je sada implementirao ‘grappling‘ u svoj arsenal – ali postoje razine.”

Sterling brani svoj naslov protiv Seana O‘Malleya u glavnoj borbi večeri UFC 292 19. kolovoza (osmi mjesec) u TD Gardenu u Bostonu. "The Funkmaster" je u nekoliko navrata natuknuo da su njegovi dani u bantamu odbrojani, sugerirajući da bi Sandhagen ipak mogao doći do željene šanse za naslov - ali ne protiv njega.

"Može se boriti, ali ne protiv mene. Tu će biti Merab, neka se bori s njim", zaključio je prvak.

Linker
28. travanj 2024 13:42