UFC

Almeidu na treningu iznenadila zvijezda ‘Narcosa‘: ‘Bio sam presretan, nisam mislio da ću to ikada doživjeti!‘

Jailton Almeida i Wagner Moura

 Screenshot/Twitter
‘Malhadinho‘ je s Mourom dogovorio zajednički trening putem WhatsAppa, ne znajući uopće s kime razgovara

Jailton Almeida noćas će predvoditi UFC-ovu priredbu u São Paulu teškaškim okršajem protiv Derricka Lewisa. Brazilac se u oktogonu Ibirapuera Arene prvotno trebao obračunati s Curtisom Blaydesom, no nakon što se on ozlijedio, na njegovo je mjesto upao Lewis. "Malhadinho" će, dakle, protiv "Crne zvijeri" tražiti nastavak svog pobjedničkog niza i pohoda prema gornjem domu UFC-ove teškaške divizije, a s javnošću je podijelio i kako ga je, dok se spremao za ovaj meč, na treningu posjetio neočekivan gost.

Almeidi je, naime, prije četiri tjedna u posjet na trening došao - Wagner Moura - popularni brazilski glumac koji je u seriji "Narcos" utjelovio Pabla Escobara, dok je u filmu "Elitna postrojba" glumio pukovnika Roberta Nascimenta. Moura je, inače, vlasnik ljubičastog jiu-jitsu pojasa, a kontakt s UFC-ovim borcem uspostavio je preko Almeidinog fizioterapeuta. Kontakt su ostvarili putem WhatsAppa, a zanimljivo je da brazilski borac sve do posljednjeg trenutka nije znao s kim razgovara.

"Poslao mu je poruku i rekao da je njegov prijatelj Wagner moj veliki obožavatelj i da želi trenirati sa mnom, a ja sam mu odgovorio: ‘Naravno, neka svrati na trening u četvrtak‘. Poslao mi je broj Wagnera Moure, a ja nisam obraćao pažnju na prezime. Dan ranije mi je poslao poruku da potvrdi, na što sam mu rekao: ‘Naravno, sve je u redu‘", ispričao je Almeida u podcastu MMA Fightinga, pa nastavio:

"Trenirao sam u dvorani i odjednom moj prijatelj Samuel pogleda i kaže: ‘Hej, pa to je pukovnik Nascimento!‘ Mislio sam da se šali s nekim, a onda je moj trener Yuri Moura rekao: ‘Čovječe, pa to je Wagner Moura!‘ J**i ga. čovječe, slao sam poruku Wagneru Mouri na WhatsApp, a nisam imao pojma da je to on".

Almeida i Moura prije treninga su sjeli na strunjače i porazgovarali.

"Samo sam htio doći ovdje u tvoju dvoranu i upoznati te osobno, hvala ti što predstavljaš Bahiju po svijetu", rekao je popularni glumac Almeidi, koji je ostao pod velikim dojmom.

"Je**te, bio sam toliko sretan. Filmska zvijezda me došla gledati kako treniram, to mi je veliko priznanje. Nisam mislio da ću to ikada doživjeti, ni u milijun godina. Doista, nikad nisam mislio da će mi se sve ovo dogoditi u životu, sva ova pompa u UFC-u, ali uvijek govorim ljudima da sam ostao ista osoba s istim karakterom. Sve to jako brzo nestane, moramo ostaviti naslijeđe. Ne znamo što će sutra donijeti", rekao je UFC-ov teškaš, pa u završnom dijelu razgovora istaknuo jednu crticu s treninga s Mourom:

"Trenirali smo i on je rekao, "Čovječe, ovo mjesto je tako vruće. Svi ste vi ludi. Ovo mjesto djeluje kao sauna. Tvoj trening je kao nijedan drugi".

Linker
11. svibanj 2024 09:40