UFC

Jailton Almeida održao obećanje i nakon pobjede prozvao Ciryla Ganea: ‘Možemo to učiniti u Parizu‘

 Jailton Almeida 

 USA TODAY Network/ddp USA/Profimedia
Nema sumnje da ćemo u teškoj kategoriji itekako još čuti za Jailtona Almeidu, a meč protiv Ciryla Ganea će mu biti najteži izazov u dosadašnjoj karijeri

Velika uzdanica teške kategorije, Jailton Almeida, pomalo je razmazio fanove svojim prethodnim nastupima. Atraktivni finiši bili su njegov zaštitni znak, no do finiša ove subote nije uspio doći. Iako ga nije završio, svejedno je uspio svladati Derricka Lewisa i tako si vjerojatno otvoriti put ka samom vrhu teške kategorije.

Sudačkom je odlukom pobijedio Lewisa, a zatim je održao obećanje koje je dao još prošloga tjedna, a to je da će u slučaju pobjede prozvati drugog top teškaša, Ciryla Ganea. Gane je meč koji itekako zanima Almeidu, a rekao je i kako to želi u Parizu:

‘‘Želim Ciryla Ganea. Možemo to učiniti u Parizu. Možemo to učiniti i u Salvadoru. Što se mene tiče, možemo gdje god. Ja sam spreman, tako da učinimo to, Ciryl Gane!‘‘, rekao je Almeida na press konferenciji.

‘‘Sjećate li se kako sam u petak rekao da želim pravu tučnjavu i da sam rekao da će ovo biti show? Jesam li vam pružio taj show? Znali smo da ima teške ruke, a imali smo 15 ili 20 dana da smislimo strategiju za ovog tipa. Bili smo sposobni to učiniti, izbjeći njegovu desnu ruku i zadržati ga na podu. Iako me dodirnuo, tada ništa nisam osjetio‘‘, dodao je talentirani Brazilac.

Nema sumnje da ćemo u teškoj kategoriji itekako još čuti za Jailtona Almeidu, a meč protiv Ciryla Ganea će mu biti najteži izazov u dosadašnjoj karijeri. Hoće li biti uspješan i riješiti ga kao sve protivnike do sada, saznat ćemo ako UFC odluči ispuniti mu želju.

Linker
30. travanj 2024 15:45