UFC

Amanda i dalje apsolutni favorit pred revanš protiv Pene, kladionice ne vjeruju novoj prvakinji

Amanda Nunes i Julianna Pena

 Carmen Mandato/Getty Images/AFP
Gotovo neznatno porastao je tečaj na pobjedu sada već bivše prvakinje

Nitko nije bio iznenađen tečajem kladionica na pobjedu Amande Nunes protiv Julianne Pene na UFC 269 priredbi. Vodeći se dominacijom Brazilke, ali i nekim nekonzistetnim borbama Pene, tako nešto činilo se realno. Tečaj je najčešće iznosio 1.10 do najviše 1.15, dok je pobjeda Pene vaš ulog mogla vratiti osmerostruko ili deveterostruko. Svi znamo što se dogodilo i na koji način je nova prvakinja došla do titule.

Pena je odmah nakon borbe Amandi ponudila revanš, što je ova prihvatila i očekuje se kako će to biti idući UFC-ov potez. Kladionice su za to spremne te se već može uplatiti na pobjednicu. A prema procjeni jedne od najvećih kladionica na globalnoj razini, to bi trebala biti Nunes, odnosno njen povratak na tron trebao bi biti neminovan.

Naime, tečaj na njenu pobjedu porastao je tek na 1.20, dok je Pena pala na 6.00. Prema tome, ako vjerujete da Julianna može zadržati titulu, prilika vam je da zaradite. Možda su neki to napravili već u UFC 269 borbi? Što se tiče Amande, očito je kako postoji stav da je u prvu borbu ušla suviše opuštena, možda i uz previše podcjenjivanja protivnice.

Još uvijek nije poznato kad bi do revanša moglo doći.

Pojavila se ponuda i za borbu Charlesa Oliveire protiv Justina Gaethjea, za koju se vjeruje da će svoj termin naći u travnju. Brazilac je u jednoj ovakvoj borbi napokon favorit i to s tečajem 1.65, dok je Gaethjeova eventualna pobjede vrijedna tečaja 2.35. Čini se kako je Oliveira nakon pobjede protiv Poiriera porastao u apsolutno svim očima pa tako i onih koji po tom pitanju moraju biti najodmjereniji i najrealni. Naravno, radi se o bookmakerima.

Linker
27. travanj 2024 04:16