UFC

Amanda Nunes: Moj najteži protivnik je skidanje kilograma

Amanda Nunes
UFC-ova dvostruka prvakinja, Amanda Nunes, otkrila je kako skidanje kilograma smatra svojim najtežim protivnikom. Najavila je pobjedu nad Holly Holm, kao i nadu u organiziranje revanša protiv Cris Cyborg.

U kratkom i vrlo zabavnom intervjuu koji je s Amandom napravio The Schmo, spomenuta je njena sjajna serija pobjeda. Ronda Rousey, Miesha Tate, dva puta Valentine Shevchenko, Cris Cyborg, a sada slijedi borba protiv Holly Holm. Čini se kao da je ona zapravo ostala posljednje veliko ime bantam kategorije koje Amanda nije savladala. Otkrila je što misli o borbi, ali je odgovorila i na pitanje tko je bila njena najteže protivnica do sada

"Pobijedit ću i nju, ona je samo iduća na redu. Moj najteži protivnik u karijeri je skidanje kilograma. Volim jesti i nije lako skinuti kilograme za bantam kategoriju. Čokolada i pivo me ubijaju", otkrila je Amanda, da bi onda dodala kako je zapravo napravila tu sjajnu seriju. Za poraz ne zna od 2014. godine i borbe protiv Cat Zingano. Rekla je:

"Trebaš voljeti ovo, vjerovati u sebe, trenirati i biti spremna promijeniti što je god potrebno da bi se došlo do uspjeha."

Uvjerena je u pobjedu protiv Holm, no neovisno o tome zna što želi kao svoju iduću borbu. Rijetko kad se dogodi da prvak(inja) proziva nekoga koga je već pobijedio/la, ali ovog puta je upravo to slučaj.

"Revanš protiv Cyborg je borba koja bi se trebala dogoditi. Trebam odraditi ovu borbu, a onda možemo početi raditi na njoj", rekla je Amanda na kraju ovog kratkog razgovora.

Subotnja borba protiv Holly Holm njena je četvrta obrana titule koju je 2016. godine oduzela Mieshi Tate. Redom je savladala Rondu Rousey, Valentinu Shevchenko i Raquel Pennington.

Linker
04. svibanj 2024 01:14