UFC

Andy Ruiz stariji poručio Wilderu da je lažov: ‘Nikakav veliki novac, davao si nam 30 posto honorara‘

 Deontay Wilder 

 Kevin Quigley/dmg media/Profimedia
Ukoliko je tih 30 posto njihova finalna ponuda, ovaj meč se sigurno neće dogoditi

Proteklih nekoliko dana se Deontay Wilder bacio u prozivanje Andyja Ruiza na meč, što je i bilo donekle logično jer mu to sigurno donosi više novca od Ngannoua kojemu je također svašta obećao. Rekao je tako da su Ruizu ponudili jako puno novca i da se samo čeka njega da potpiše ugovor.

No, izgleda da stvari ne stoje baš tako. Andy Ruiz Sr., otac i menadžer bivšeg prvaka Andyja Ruiza Jr.-a tvrdi da Wilder laže i da se tu ne radi o nikakvim velikim novcima. Kaže da im je ponuđeno svega 30 posto honorara, a oni logično žele puno više.

‘‘Ono što se dogodilo jest da je Wilder lažov. On i njegov trener Malik Scott su htjeli da Andy prihvati smiješnu novčanu ponudu. Ali ne, Andy nije neko random ime. Andy je bivši prvak svijeta, prvi meksički teškaški prvak u povijesti. Bivši je prvak, ispisao je povijest‘‘, započeo je Ruiz za Izquierdazo.

‘‘Wilder nam je ponudio oko 30 posto honorara. Mi želimo 50-50 jer Wilder više uopće nije prvak, dolazi iz jedne vrlo loše borbe gdje se borio sa svojim sparing partnerom. Mislim da su Heleniusu platili da padne. Andy s druge strane dolazi iz odlične pobjede na 12 rundi protiv Ortiza‘‘, dodao je.

Ukoliko je tih 30 posto njihova finalna ponuda, ovaj meč se sigurno neće dogoditi. Wilder nije prvak i nema smisla da dobije 70 posto ukupnog honorara, tako da će morati podebljati ponudu ukoliko se žele boriti protiv Ruiza. Ako ne, Ngannou i ona ponuda za dva meča su uvijek tu.

Linker
28. travanj 2024 09:26