UFC

Anthony Smith dobio je poruku podrške od Rakića: ‘Bisping uvijek priča kako je Rakić pristojan i drag‘

Anthony Smith i Aleksandar Rakić

 Screenshot (youtube, Ufc)
UFC-ov poluteškaši stavili su rivalstvo sa strane nakon što su pretrpili teške ozljede

Na težak način izgubio je Anthony Smith u svom posljednjem nastupu. Magomed Ankalaev zaustavio ga je tehničkim nokautom u drugoj rundi, ali tome je uvelike kumovala Smithova teška ozljeda, odnosno prijelom gležnja koji je zadobio ranije tijekom meča.

‘‘Lionheart‘‘ u takvom stanju nije imao šansu pružiti otpor sjajnom Dagestancu i morao je potpisati kapitulaciju. Bio je to prvi Smithov poraz nakon tri uzastopne pobjede te prvi poraz nakon kolovoza (osmi mjesec) 2020. godine i poraza od Aleksandra Rakića.

Upravo i taj poraz od srpskog poluteškaša nije dobro legao Smithu koji je često tražio revanš. Bilo je tu povremenih javnih prozivki na relaciji Smith-Rakić, ali ‘‘Lionheart‘‘ je uvijek naglašavao kako nema ništa osobno protiv Rakića te da ga smatra dobrim borcem. Da uistinu nema nikakve mržnje među njima, dokazao je i Rakić iskazivanjem podrške Smithu nakon poraza od Ankalaeva.

‘‘Kakva šteta vidjeti da je ozljeda zaustavila još jednu dobru borbu. Previše je toga u posljednje vrijeme. Brzo se oporavi.‘‘, poruka je koju je Rakić uputio Smithu putem Twittera.

Gostujući u sinoćnjem MMA Houru, Smith je dobio priliku osvrnuti se na Rakićeve riječi podrške.

‘‘Razmijenili smo i nekoliko poruka na Instagramu također. To je bilo lijepo od njega. Mislim kad bi stavili sa strane sav natjecateljski nagon, mislim da bi se većina tih boraca zapravo dobro slagala. Bisping uvijek neprestano priča o tome koliko je Rakić dobar i pristojan tip te koliko je lijepo biti u njegovom društvu. Mislim da bih i ja imao isto iskustvo s Rakićem da nema tog natjecateljskog naboja između nas. Nisam ni ja htio vidjeti njega kako se ozljeđuje. Ne želim da mora dugo pauzirati, da ne može juriti svoje snove i zarađivati za svoju obitelj. Stoga mislim da niti on ne želi da se meni takve stvari događaju. ‘‘, pojasnio je Smith, a zatim je dodao o čemu su točno razgovarali on i Rakić preko poruka na Instagramu.

‘‘Javio mi se, ja sam mu se lijepo zahvalio, a onda smo popričali o tome kako teče njegov oporavak. Čini se da mu oporavak teče dobro.‘‘, dodao je ‘‘Lionheart‘‘.

Lijepo je vidjeti da su Rakić i Smith uspjeli staviti rivalstvo sa strane, ali šteta što su im se morale dogoditi teške ozljede da bi došlo do toga.

Linker
18. travanj 2024 15:57