UFC

Anthony Smith: ‘Gane je puno teži meč za Jona Jonesa nego predvidivi Ngannou, Ciryl će mu zadati probleme‘

Ciryl Gane 

 JULIEN DE ROSA/AFP/Profimedia
Tvrdi kako se uvijek zna što se od Ngannoua može očekivati, dok to nije nužno slučaj s Cirylom Ganeom

Kada se saznalo da će se Jones konačno vratiti i napasti titulu u teškoj kategoriji, fanovi su odmah krenuli kalkulirati kako će izgledati meč protiv Ngannoua. Tada se još nije znalo da Francis više nije dio UFC-a i da će pojas prvaka u teškoj kategoriji ostati upražnjen, no konačno je došao i taj dan. Jon Jones se vraća za nešto više od 24 sata!

Osim njega, priliku da postane prvak dobit će i odlični Ciryl Gane. Stilski su jedan drugom težak meč, a vidjet ćemo tko će kome nametnuti svoju igru. Anthony Smith smatra da je Gane puno teži protivnik za Jonesa nego ‘‘predvidivi‘‘ Ngannou:

‘‘Mislio sam da će Jones pobijediti Francisa 50-45 bez ogrebotine. Prije sam bio u krivu, mislim da je Ngannou jedan od najlakših mečeva za Jonesa. Bio bi sporiji nego Jon, a još je jako predvidiv. Jako, jako predvidiv. Točno znate što možete očekivati protiv Francisa Ngannoua‘‘, rekao je Smith u ‘‘The Fighter vs. The Writer‘‘ podcastu.

‘‘Mislim da će mu Ciryl Gane zadati više problema. Izabrat ću Jonesa kao pobjednika u borbi protiv Ganea jer jednostavno posjeduje više načina za pobjedu, posjeduje više vještina. Ali ako bude samo kickboks meč, Jon Jones će imati pune ruke posla. Sama prijetnja hrvanjem će stvoriti probleme Ganeu. Mislim da je ovo teža borba za Jonesa jer je Ciryl vrlo mobilan, mislim da se odlično kreće za svoju veličinu. Mislim da njih dvojica imaju vrlo sličnu igru na nogama, da vam budem iskren‘‘, dodao je.

Što, kako i kada – saznat ćemo sutra. Razne su teorije, razna su predviđanja tako da se više teško naći u svemu. UFC 285 sutra počinje u ponoć, a glavni dio starta od 4:00.

Linker
19. travanj 2024 20:43