UFC

Anthony Smith pojasnio zašto je opet prihvatio ‘short notice‘ borbu: ‘Nisam imao razloga reći ne, osjećam se spremno!‘

Anthony Smith

 MATT DAVIES/PXIMAGES/ICON SPORTSWIRE/NEWSCOM/PROFIMEDIA Matt Davies/pximages/icon Sportswire/newscom/profimedia
Smith je uistinu borac koji opravdava svoj nadimak. ‘‘Lionheart‘‘ će uistinu uvijek prihvatiti borbu, neovisno o tome koliko malo vremena do meča imao

Ukoliko postoji borac koji će prihvatiti borbu na ‘‘short notice‘‘ pod bilo kakvim uvjetima, onda je to defintivno Anthony Smith. Istu stvar učinio je i ovoga tjedna, kada je Jahamal Hill zbog ozljede otkazao meč protiv Carlosa Ulberga. UFC je žurno morao pronaći zamjenu, tako da su znali čiji broj moraju okrenuti.

Smith je borac u poznim borilačkim godinama koji više nema ambicija za titulu, tako da je odluka o prihvaćanju meča bila laka. Jučer je u ‘‘Good Guy/Bad Guy‘‘ podcastu rekao da nije imao razloga odbiti ovaj meč:

‘‘Uisitnu nisam imao razloga reći ne. Već dugo živim borbu po borbu bez da planiram nešto previše u budućnost. Nisam fokusiran na titulu, tako da sam htio i ovu borbu. Bio sam u kampu s Jamahalom, on je tu kod mene. Trenirao sam jako i osjećao sam se spremno‘‘, započeo je Smith.

‘‘Pokušavao sam dobiti borbu u devetom mjesecu, naginjao sam ka Dominicku Reyesu. Jamahal je bio ovdje, ozlijedio se, vratio u Vegas, tako da mislim da je ovo bio prirodan put. Bio sam s njim u kampu, bio sam u formi. Već sam pomislio da Ulberg pokušava pomoći Jamahalu. Mislim da je ovo bio prirodan poziv kojeg su obavili, stvarno nisam imao razloga odbiti‘‘, dodao je.

Smith je uistinu borac koji opravdava svoj nadimak. ‘‘Lionheart‘‘ će uistinu uvijek prihvatiti borbu, neovisno o tome koliko malo vremena do meča imao. Nadamo se da UFC ovo prepoznaje i nagrađuje jer je to definitivno zaslužio, neovisno o ishodu takvih mečeva.

Linker
15. lipanj 2024 12:50