UFC

Shavkat rekao da ga se Usman boji, ovaj odgovorio: ‘Khamzat je strašniji od tebe, a njega sam prihvatio devet dana prije meča‘

Shavkat Rakhmonov 

 Diego Ribas/Zuma Press/Profimedia
Shavkat si na ovaj način vjerojatno pokušava pronaći borbu, što sigurno nije lagan zadatak za njega

Neporaženi Shavkat Rakhmonov trebao se, prema svemu sudeći, u nekoj skorijoj budućnosti boriti protiv Jacka Della Maddalene, no kako se Australac još uvijek oporavlja od teške infekcije i operacije ruke, ‘‘Nomad‘‘ je ostao bez opcija. Počeo je stoga zazivati napad na titulu, no, zna da mu do toga treba još barem jedna velika pobjeda.

Počeo je Shavkat nakon toga prozivati Colbyja Covingtona i Kamarua Usmana, a u jednom trenutku je i rekao kako ga se Usman boji. Bivšem prvaku se to nikako nije svidjelo te se toga opširno dotaknuo u ‘‘Pound for pound‘‘ podcastu:

‘‘Na kraju dana, ljudi su me počeli pitati bojim li se borbe s tim tipom. Pa ne postaje se prvak i ne brani se titula toliko puta ako se bojite boriti s nekim čovjekom. Ono, šutite. Slušajte, sve što mogu reći jest da sam ja, dok je on sanjao o borbi u UFC-u, bio u toj dvorani i davao sve od sebe da tim dečkima pomognem da dođu do vrha‘‘, započeo je Usman.

‘‘Razumijem da je on mladi izazivač, ali slušaj, postoji nešto što se zove poštovanje. Da bi ga dobili, i vi morate pokazati poštovanje. Ja se kao njega bojim. Slušaj, prihvatio sam Khamzata samo devet dana prije meča, a Khamzat je bio i strašniji od njega‘‘, dodao je.

Shavkat si na ovaj način vjerojatno pokušava pronaći borbu, što sigurno nije lagan zadatak za njega. Neporažen je to borac koji može napraviti puno toga, ali vidjet ćemo s kim će ga UFC upariti u sljedećem meču.

Linker
15. lipanj 2024 12:50