UFC

Anthony Smith prijateljstvo Dvalishvilija i Sterlinga nazvao jednostranim: ‘Ovo je prilika da Aljo pokaže je li mu prijatelj‘

Dvalishvili i Sterling

 Facebook (aljamain Sterling)
Smith smatra to prijateljstvo jednostranim jer ne vidi kako Sterling radi u korist svog prijatelja, dok Merab prolazi kroz svašta

Prijateljstvo između Meraba Dvalishvilija i Aljamaina Sterlinga je ovih dana posebno pod povećalom javnosti. Novom pobjedom je Merab definitivno postao jedan od boraca bantam kategorije koji su zaslužili napasti titulu, no zbog svog prijateljstva sa Sterlingom, Merab titulu odbija napasti.

Ovu situaciju je Anthony Smith nazvao jednostranim prijateljstvom. Naime, tvrdi kako je ovo prava prilika da Sterling pokaže da je i on prijatelj Merabu kao što je Merab njemu, a objasnio je i kako bi to točno mogao učiniti:

‘‘Mislim da to treba biti obostrana stvar. Treba proći kroz neke teške razgovore, ali ako je Aljamain dobar prijatelj Merabu kao što je Merab njemu, morat će nešto učiniti. Ja za sad ne vidim da je to obostrano. Ono što ja vidim jest da se Merab muči da mu ostane prijatelj. Ne kažem da Aljo to ne bi učinio za njega, samo kažem da to nisam vidio‘‘, rekao je Smith u ‘‘Believe You Me‘‘ podcastu.

‘‘Ovo je idealna prilika da Aljo pokaže svoje prijateljstvo. Ako se stvarno ne želite boriti, to znači da se jedan mora odreći privilegije da bude prvak. U tom slučaju odeš u kategoriju iznad i pustiš svog prijatelja da se bori za titulu. Ako ste uistinu najbolji prijatelji, to se mora dogoditi. Ako moj prijatelj drži pojas i ne čini ništa i ne dopušta da i ja dođem do njega, to mi se ne čini pošteno. Ako pobijedi Cejuda, to se mora dogoditi ako su pravi prijatelji. Ako i dalje to odbije, to će Merabu reći sve što treba znati‘‘, dodao je.

Zanimljiva je ovo teorija od strane Smitha i teško se s njom ne složiti, ali Merab i Aljamain sigurno imaju neki interni dogovor.

Linker
25. travanj 2024 09:39