UFC

Anthony Smith pristao na borbu protiv Reyesa pod jednim uvjetom: ‘Mora se vratiti onaj stari Reyes‘

Smith i Reyes

 Screenshot (youtube, Ufc)
Bivši izazivač je trenutno u lošem nizu

UFC-ov poluteškaš Anthony Smith je odgovorio na prozivku Dominicka Reyesa. Smith je gostovao u posljednjem izdanju The MMA Hour-a gdje je i odgovorio bovšem izazivaču na poziv na borbu.

Smith je rekao: ''Uvijek sam govorio da se želim boriti protiv Dominicka Reyesa. Mislim da je on ranije to prihvatio, a onda smo imali taj čudan period. Nikad to nije bilo nešto ozbiljno, ali bi uvijek bilo čudno. Ali trenutno, ja ne postajem ništa mlađi.''

Nastavio je: ''Može se boriti kad i ja imam borbu… Ja sam apsolutno otvoren za borbu protiv Dominicka Reyesa, ali se prvo mora vratiti na pobjedničke staze. Mora pobijediti, mora se vratiti i pokazati da je to Dominick Reyes kojeg smo nekad poznavali. Mislim da Reyes iz posljednjih borbi nije pravi Reyes.''

Dominick Reyes je trenutno u lošem nizu od tri poraza. Prvi je zadobio početkom 2020. godine u borbi za titulu protiv Jona Jonesa, zatim ga je nokautirao bivši prvak Jan Blachowicz, a posljednji put ga je nokautirao trenutni prvak poluteške kategorije, Jiri Prochazka.

Anthony Smith je trenutno u nizu od tri pobjede i petorangirani je borac na službenoj UFC-ovoj rang listi poluteške kategorije. Iako nije poznat datum Reyesovog povratka, ovo bi sigurno bio zanimljiv meč za fanove.

Linker
23. travanj 2024 20:57